Ogres Vēstures un mākslas muzejs aicina aizraujošā braucienā uz Ogres kūrortu

2011.gada 26. februārī par godu Ogres pilsētas 83. dzimšanas dienai ikviens aicināts piedalīties aizraujošā ceļojumā pa Ogri laikā, kad ik vasaru šurp traucās daudzi jo daudzi atpūtnieki, lai baudītu izslavēto Ogres gaisu, upju ūdeņus un citus kūrorta labumus.

Pēc aizraujoša brauciena vienā no pirmajiem jaunās dzelzceļa līnijas Rīga – Dinaburga reisiem Ogrē sastapsim kolorītus Ogres iemītniekus. Ogres parka kolonijas atpūtniece Šarlote fon Eberhardt piedāvās kopīgi noklausīties savus iecienītākos skaņdarbus Rīgas viesmākslinieku izpildījumā, pansijas “Stella” saimniece Elzas jaunkundze stāstīs par savas pansijas priekšrocībām, iepazīstinās ar savām unikālajām brokastu receptēm un varbūt pat pacienās ar pašas gatavoto cigoriņu kafiju. Ogres upes krastā satiksim tieslietu studentu Jāni, no kura uzzināsim par viņa izklaidēm Ogres peldētavās un kopīgi dosimies satikt viņa simpātiju -omulīgo bodnieci Almu, kuras bodītē, iespējams, atradīsies arī kāds našķis mums visiem.

Dodoties mājās, iegriezīsimies Ogres pasta nodaļā, kur ikvienam būs unikāla iespēja nosūtīt vēsturisku pastkarti ar uzmundrinošu sveicienu saviem draugiem vai tuviniekiem. Pastkaršu komplektu un pastmarka vienam sūtījumam no muzeja pasta saņemsiet dāvanā.

Uzmanību! Īpašie reisi uz kūrortpilsētu Ogre 26.februārī aties divas reizes – pulksten 13.00 un 15.00. Interesentus lūdzam izvēlēties sev vēlamo laiku un ierasties Ogres Vēstures un mākslas muzejā dažas minūtes pirms ekskursijas sākuma. Dalības maksa – Ls 0.60 pieaugušajiem, Ls 0.30 – skolēniem, studentiem un pensionāriem.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 04.07.2024 Teātru festivāls “Ķiršu dārzs" Balvos Balvu TIC
No 5. līdz 7. jūlijam Balvos notiks teātra svētki - VII Starptautiskais teātru festivāls “Ķiršu dārzs”. | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Latvia Tours
,


Motormuzejs
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43353701sec.