Foto: Baltictravelnews.com
Autors: Dana Gritāne
Avots: www.viesistabakazarmas.lv
Izsludinam pirmos pavārkursus Viesistabā Kazarmās – gatavojam vakariņas kopā ar Šefpavāru.
2011. gada 25. marts
Ēriks Dreibants aicinās Viesistabas viesus kopā ar viņu pagatavot vieglus un veselīgus ēdienus, tādēļ semināra tēma šoreiz izvēlēta – pavasari gaidot. Gatavosim sparģeļus, spinātus, redīsus, zivis un citus pēc garās ziemas tik ļoti organismam noderīgos pavasara labumus. Katrs vakariņu dalībnieks saņems gatavoto recepšu krājumu, kuru vakara gaitā būs iespēja papildināt ar savām piezīmēm.
Vakara programma:
18.00-18.30 ierašanās. Viesiem, kuri atnāks laikus, malkojot tēju vai kafiju piedāvājam iespēju ielūkoties Viesistabas pavārgrāmatu bibliotēkā, lai smeltos iedvesmu kopīgo vakariņu gatavošanai….
18.30 aptuveni 1.5-2 stundas vakariņu gatavošana.
~20.00 viesi tiks aicināti pie galda nobaudīt pašu gatavoto maltīti un vakariņām izvēlētos dzērienus, kā arī apspriest gatavošanas procesu un rezultātu.
Vakariņu cena: Ls 30.00 /1 personai
Nākamnedēļ būšu ārpus Latvijas, tādēļ pieteikumus kursiem lūdzu adresējiet manai kolēģei Agatei Lūsei: pa telefonu:26272179 vai rakstot uz e-pastu:[email protected]
Info par Viesistabu un pasākumiem: www.viesistabakazarmas.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.