«Krēta + Tez Tour: vairāk nekā plānojat gūt»

Kompānija Tez Tour ir izstrādājusi unikālu atpūtas programmu ceļojumiem uz Grieķiju – “Krēta + Tez Tour: vairāk nekā plānojāt gūt”.
Minētā programma ļaus Tez Tour klientiem, kuri atpūšas Krētā, bez maksas izmantot papildu pakalpojumus vai paaugstināt to kvalitāti. Piemēram, klienti, kas rezervējuši standarta numuru viesnīcā, varēs bez maksas to samainīt pret augstākas kategorijas numuru viesnīcā. Vai arī, rezervējot grupas transferu, klientiem tiks piedāvāts nevis lielais autobuss, bet mikroautobuss.

Šajā programmā ir iespējami arī citi varianti, kā, piemēram, papildu bezmaksas vakariņas viesnīcas a la carte restorānā, bezmaksas atpūtas krēsli pludmalē, kas arī varētu būt patīkami, jo kā zināms, Grieķijā ir municipālās pludmales un atpūtas krēsli pludmalēs ir par papildu maksu. Turklāt programma “Krēta + Tez Tour: vairāk nekā plānojāt gūt” piedāvās atlaides SPA salonos vai pat kādu bezmaksas procedūru, atlaides ekskursijām un citiem pakalpojumiem.

Pārsteigums var būt viens, bet varbūt – pat vairāki vienlaikus. Sīkāku informāciju par aktuālajiem bonusiem Tez Tour sniegs visas vasaras sezonas laikā, norādot viesnīcu vai viesnīcu ķēdes, kā arī konkrētus ceļojumu datumus, kad šīs atlaides var tikt piemērotas.

Ir izstrādāti arī jauni ekskursiju maršruti: izbraukšana jūrā ar jahtu, makšķerēšana no jahtas. Pēc makšķerēšanas kapteinis pagatavos gardu maltīti no jūsu loma. Ir izstrādāti maršruti pa salas svētajām vietām – ar klostera apmeklējumu, kur mūki svētīs ēdienu un vīnu un pēc tam aicinās kopīgi dalīt ar viņiem maltīti.
Sēžot pie džipa stūres, tūristi varēs doties uz Krētas dienvidu krastu, braucot īstos kalnu bezceļu apstākļos un šķērsojot kalnu aizu, kuras platums ir gluži vai tikpat liels kā pati automašīna, lai galu galā nonāktu mežonīgā smilšu pludmalē.

Tūristi tiks iepazīstināti ar Krētas ciematiem, kuri nav iekļauti parastajos ceļojuma maršrutos, tiks iepazīstināti ar vietējo iedzīvotāju tradīcijām un ieražām, kuras saglabājušās līdz mūsdienām, tiks aicināti īstās kāzās. Tiem, kuriem nepatīk agri celties, Tez Tour piedāvās atpūtas programmas, kas sākas pēcpusdienā. Tās atšķiras

no rīta ekskursijām, un šajās ekskursijās noteikti tiks piedāvātas vakariņas. Pat ja tūristi ir bijuši Krētas salā arī iepriekš, jaunais ekskursiju piedāvājums ir tik ļoti daudzveidīgs, ka tūristi noteikti atradīs sev kaut ko jaunu un interesantu. Tajā pat laikā jāpiebilst, ka ekskursijas izstrādātas dažādiem ceļojumu budžetiem.

Informācijai: agrās rezervēšanas akcijas cenas uz Krētas salas viesnīcām ir spēka līdz 31.03.2011.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 07.05.2024 Muzeju nakts rosība Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Latvia Tours
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44741297sec.