Tez Tour piedāvā jaunu ekskursijas programmu Spānijā

Šogad, tāpat kā pagājušajā vasaras sezonā, tūroperators Tez Tour piedāvās iknedēļas ekskursiju programmas pa visskaistākajām Spānijas, Francijas un Itālijas vietām.

Un ļoti būtiski ir tas, ka šīs tūres nekādi nav saistītas ar cilvēku minimālo skaitu grupā – pat ja ir tikai viens pasūtījums ekskursiju tūrei, tās norise garantēta.

2011. gada sezonas ekskursiju programmas jaunumi ir divu nedēļu ilgas ekskursiju tūres «Spānija – Portugāle» un «Spānija – Maroka».

Ekskursiju tūres «Spānija – Portugāle» ietvaros tūristi apmeklēs šādas pilsētas: Barselonu, Madridi, Segoviju, Salamanku, Porto, Koimbru, Fatimu, Lisabonu, Sintru, Evoru, Meridu, Kaseresu, Kuenku, Valensiju, Salovu un vēlreiz Barselonu. Protams, programmā iekļauta nozīmīgāko Portugāles tūrisma objektu apskate. Ekskursiju tūres noslēgumā tūristiem būs divas dienas laika atpūtai Kostadoradas kūrortā.

Ekskursiju tūres «Spānija – Maroka» ietvaros tūristi apmeklēs šādas pilsētas:
Barselonu, Saragosu, Madridi, Toledo, Sevilju, Kadisu, Tarifu, Tanžīru, Meknesu, Fesu, Rabatu, Kosta del Solu, Granadu, Valensiju, Kostadoradu un vēlreiz Barselonu.
Šīs ekskursiju tūres programmu īpašā vērtība – iespēja iepazīt ne tikai nozīmīgākās Spānijas pilsētas, bet tāpat šīs valsts Atlantijas okeāna piekrasti, kā arī senās un maģiskas auras apdvestās pilsētas Tanžīru, Rabatu u.c., kas atrodas arābu pasaulei piekrītošajā Marokā.

Ekskursiju tūres «Spānija – Portugāle» un «Spānija – Maroka» vasaras sezonā katru nedēļu netiks organizētas, tāpēc iesakām ar šo programmu sarakstu iepazīties Tez Tour mājaslapā (sadaļā Ekskursiju tūres).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Jāņa Šipkēvica koncerts Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
3. maijā kultūrtelpā AKUSTIKA 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim! | Skatīt vairāk
25 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,


AL SVETS
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87309194sec.