LIDO atklāj jauno atrakciju parku

2011.gada 21. un 22. maijā no plkst. 12:00 Lido Atpūtas centrā, Krasta ielā 76, Rīgā, notiks jaunā "Atrakciju parka LIDO" atklāšanas svētki sadarbībā ar "Annels Grupa".

Lai paplašinātu un dažādotu izklaides iespējas, kas piemērotas visām vecumu grupām, SIA ‘’LIDO’’ aicināja uz sadarbību vairākus Latvijas uzņēmumus, kas darbojas atrakciju jomā, no kuriem pazīstamākais- SIA ‘’Annels Grupa’’. Tā rezultātā tapis jauns atrakciju parks, kas ir vienīgais pastāvīgais atrakciju parks Latvijā.

Parka atklāšanas svētkos tiks piedāvāta plaša pasākumu programma, lai katrs apmeklētājs rastu sev vistīkamāko izklaidi.

Svētku ievadā gan sestdien, gan svētdien plkst. 12:00 mūzikls ‘’Brīnumskapis’’, kam sekos deju un rotaļu programmas, Rīgas Cirka priekšnesumi, deju studijas “Kaprīze”, popgrupu “Podziņas” un “Pumpuriņi” koncerti, kā arī diskotēka kopā ar DJ Janko vakara noslēgumā plkst 19:00-22:00. Visas dienas garumā notiks radošās darbnīcas, aizraujošas spēles un konkursi ar balvām, kā arī būs iespēja apmeklēt putnu un mazo dzīvnieku izstādi.

Atrakciju parkā izvietotas atrakcijas visai ģimenei un dažādu vecumu bērniem, kas ļaus pavadīt laiku gan sportiskā, gan radošā gaisotnē. Līdzās jau esošajām un pazīstamajām aktivitātēm, piemēram, lēkājamajām gumijām un autoskolai, ‘’Atrakciju parka LIDO’’ apmeklētājiem būs pieejamas jaunas atrakcijas: bērnu „Vilcieniņš”, katapulta, piepūšamās atrakcijas, karuseļi, 5D atrakcija un citas, pavisam 22 atrakcijas, kas tiks mainītas un papildinātas, atrakciju parkā ienesot jaunas vēsmas un aizraujošas aktivitātes visas vasaras garumā.

‘’Atrakciju parka LIDO’’ darba laiki: līdz 31. maijam- darba dienās plkst. 15:00-22:00 un brīvdienās plkst. 11:00-22:00, bet no 1. jūnija līdz 1. septembrim- darba dienās plkst. 13:00-22:00 un brīvdienās plkst. 11:00-22:00. Pēc 1. septembra darba laiki tiks mainīti.

Sīkāka informācija: www.atrakcijaslido.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Kaļķu vārti
,


SIXT Latvija
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45473504sec.