Vērienīgais deju projekts «Magic Dance Expo 2011» Ķīpsalā

No 19. līdz 21. maijam Ķīpsalā divās hallēs uz vairākām skatuvēm un deju grīdas pirmoreiz Baltijā notiks starptautiskā dejas mākslas izstāde-festivāls “Magic Dance Expo 2011”. Gaidīti ir visi, kam patīk deja!

Izbaudi vērienīgu 3 dienu deju šovu!

250 šovi uz 3 skatuvēm, īpaša atmosfēra un tusiņš visiem, kam patīk dejas – streetdance, salsa, sporta dejas... kopā 30 stili! Apceļo deju pasauli – šeit būs deju stili no visas pasaules šovos, paraugdemonstrējumos, koncertos, konkursos, sacensībās un pat modes skatēs! Uz šovu skatuves varēs vērot krāšņus sporta deju paraugdemonstrējumus, eksotiskas austrumu dejas, latviešu un krievu tautas dejas, kā arī brazīļu, čigānu, indiešu, japāņu, afrikāņu deju priekšnesumus un daudz ko citu. Šovu programma: www.magicdanceexpo.lv

20. maijā Ķīpsalā starptautiskajā festivālā “Arabeska” labākie Latvijas, Igaunijas un Krievijas bērnu horeogrāfiskie ansambļi prezentēs savus košos deju priekšnesumus. Savukārt 20. maijā plkst. 19.00 eksotisko deju centrs “Alegria” rīko koncertu '”Purpura Lotoss” un skatītājus priecēs ar īpaši krāšņu flamenko, vēderdeju un čigānu deju programmu.

Skaties vai izmēģini visdažādākos deju stilus!

Hip-hop, waacking, locking, jazz, house, capoeira, svings, merenga, tango, vēderdejas, flamenko, indiešu dejas un vēl un vēl... Aicinām ikvienu, neatkarīgi no dejošanas pieredzes, apmeklēt meistarklases un apmācības, kuras vadīs pasaules klases horeogrāfi un deju pasniedzēji no Latvijas un ārvalstīm, kas veidojuši deju šovus un videoklipus Džastinam Timberleikam, Sisco, Eddie Morales & Marty Kudelka, „The Black Eyed Peas” un citām zvaigznēm.

Pasaules izklaides industrijā tādi vārdi kā Niako, Eszteca Noya, U-Kay, Razzle Dazzle, Thomas Benstem, Minna Olausson komentārus neprasa, jo šie cilvēki veido horeogrāfiju un dejo kopā ar pasaules popmūzikas zvaigznēm, strādā Lielbritānijas, Vācijas, Nīderlandes, Francijas un Skandināvijas valstu lielākajos televīzijas šovos un ir uzvarējuši nozīmīgākajos streetdance čempionātos un sacensībās. Šāda līmeņa zvaigžņu viesošanās Rīgā ir vienreizējs notikums, un ikviens ir aicināts piedalīties viņu meistarklasēs Ķīpsalā.

Konkursi un sacensības Trīs dienu laikā Ķīpsalā notiks vairāk nekā 20 visdažādāko dejas stilu sacensības un konkursi, kuros sacentīsies gan dejas mākslas profesionāļi, gan amatieri, gan bērni. Konkursus un sacensības rīko BT 1 sadarbībā ar deju stilu profesionālajām organizācijām, kā arī Latvijas Latino deju federācija un Latvijas Sporta deju federācija sadarbībā ar deju klubiem.

Skolēni pierādīs savu dejotprasmi un pārstāvēs savu skolu deju konkursā “Magic Dance Best School 2011” 19. maijā. Šajās sacensībās katrs var pierādīt savu centību, darbspējas un talantu radīt dejas priekšnesumu gan kā soloizpildītājam, gan kā grupas dalībniekam.

Savukārt Latvijas Latino deju federācija sadarbībā ar deju un kustību studiju “studioX1” 19. maijā plkst. 17.00 pirmo reizi Latvijā rīko „Salsa Shines” sacensības, lai skatītājiem spilgti prezentētu Latvijas talantīgāko salsas un latino deju dejotāju improvizāciju, noskaidrotu labākos un ar salsas ritmiem aizrautu ikvienu dejas mīļotāju.

Lai atklātu jaunus deju talantus, 20. maijā notiks bērnu deju konkurss “Magic Dance Kids 2011”, kurā 3 līdz 10 gadus veci solisti un bērnu deju grupas sacentīsies, dejojot visdažādākajos deju stilos.

Ikviens klātesošais 20. maijā varēs būt arī atraktīvo sacensību “Magic Dance Electro” un konkursa “Freestyle Show” līdzjutējs.

20. maijā īstas deju cīņas risināsies starp vadošajām Latvijas deju skolām un studijām konkursā “Magic Dance Studio Battle”. Konkurss tiek rīkots, lai deju skolas un deju studijas varētu demonstrēt savu stilu, deju apmācību virzienus un izcelt to īpašo dejas garšu, kas katrai deju grupai piemīt. Konkursam vēl līdz 15. maijam var pieteikties deju skolas, deju studijas, deju grupas un kolektīvi, kas vēlas pierādīt, ka ir nozīmīga deju pasaules daļa un uz skatuves realizē savus sapņus dejā.

Sadarbībā ar Latvijas Vēderdeju federāciju 20. maijā notiks deju konkursa “Magic Bellydance 2011” fināls, kurā sacentīsies austrumu deju dejotāji un rādīs šo deju burvību.

Pasaules labākie streetdance dejotāji no Marokas, Francijas, Šveices, Lielbritānijas, Čehijas, Vācijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Krievijas un Baltijas valstīm 20. maijā sacentīsies Baltic Open Dance Show “Riga Challenge 2011”, savukārt 21. maijā – Atklātajā Eiropas streetdance kausa izcīņā “RIGA CHALLENGE 2011”. Turklāt otrās dienas sacensības vienlaikus būs arī Baltijas atlases kārta lielākajam pasaules streetdance pasākumam “SDK Europe”, kurā par dalību sapņo ikviens streetdance dejotājs.

Tradicionāli greznāko deju pasaules burvību varēs vērot sporta deju sacensībās “”Līvu Akvaparka” Baltijas uzlecošās zvaigznes”, kuras 21. maijā rīko Latvijas Sporta deju federācija, deju centrs “Spektrs”, sporta deju klubs “VIVA”, dejuklubs.lv un samuilova.lv.

Preces un iespējas dejošanai!

Ķīpsalā vairāk nekā 80 uzņēmumu prezentēs visu nepieciešamo dejošanai – plašā izstādes ekspozīcija piedāvās visdažādāko deju stilu tērpus un apavus gan mēģinājumiem, gan koncertiem, būs plašs deju studiju aprīkojuma klāsts, deju trenažieri un apmācību materiāli, Latvijas deju skolas un studijas Ķīpsalā prezentēs savas apmācību programmas, savukārt deju klubi un kolektīvi aicinās savā pulkā jaunus dejotājus.

“Magic Dance Expo 2011” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Vēderdeju federāciju, International Street Dance Organisation, Latvijas Sporta deju federāciju un Latvijas Latino deju federāciju.

“Magic Dance Expo 2011” atbalstītāji: “Līvu akvaparks”, “Kārums”, “Pure Chocolate”, Rīgas motormuzejs, “Oriflame”, tipogrāfija “Imanta”, viesnīca “ABC”, SDK EUROPE, “Antalis”, restorāns “Talifa”, deju centrs “Spektrs”, sporta deju klubs “VIVA”, deju skola “Jam Style”, deju studija “StudioX1”, Samuilova.com un Dejuklubs.lv.

Informatīvie atbalstītāji: LTV 1, OETV, “Radio CAPITAL FM”, “Top Radio”, “Latvijas Avīze”, “Vesti Segodņa”, “Sports”, “Ilustrētā Junioriem”, delfi.lv, draugiem.lv, easyget.lv, espati.lv, 10minutes.lv, kasnotiek.lv, riganet.lv, dejotprieks.lv, club.lv, nacdejot.lv, e-beauty.lv, intelligent.lv un boomtime.lv.

Vairāk par projektu: www.magicdanceexpo.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


SIXT Latvija
,


Riga Islande Hotel
,


Daugavpils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5151391sec.