Jaunā gada sagaidīšana Rīgā jau tradicionāli notiks pie Brīvības pieminekļa

Jaunā, 2012. gada sagaidīšana galvaspilsētā jau tradicionāli notiks pie Brīvības pieminekļa. 31. decembrī, pēc Latvijas himnas atskaņošanas, tieši pusnaktī rīdzinieki un pilsētas viesi varēs noskatīties svētku uguņošanu.

„Tradīcija sagaidīt gadu miju pie Brīvības pieminekļa nu jau ir veiksmīgi iesakņojusies, un Rīga ir ierindojusies to daudzo Eiropas galvaspilsētu vidū, kurās Jaunais gads tiek sagaidīts pilsētas centrā ar uguņošanu un gavilēm. Aicinu visus rīdziniekus un Rīgas viesus kopīgi sagaidīt 2012. gadu. Lai tas nes prieku, veselību un mīlestību!” - saka Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

 

Laukumā pie Brīvības pieminekļa skanēs populāras melodijas, uz lielā ekrāna būs vērojami svētku sveicieni, bet plkst. 23.00 uzstāsies jauniešu koris „Balsis” ar programmu „…vienpadsmit, divpadsmit!”. Tieši gadu mijā komponista Uģa Prauliņa muzikālās kompozīcijas pavadījumā ikvienam būs iespēja vērot SIA „Uguns dārzi” uguņošanas priekšnesumu. Tiešraide no pasākuma būs vērojama telekompāniju LNT un TV5 kanālos.

Taču svētku sajūtu būs iespējams baudīt ne tikai pie Brīvības pieminekļa, bet arī Vecrīgā, kur darbosies Ziemassvētku tirdziņi. Turklāt Doma laukumā jau no plkst. 21.00 līdz 22.00 muzicēs grupa „Keksi”, bet Līvu laukumā no plkst. 22.00 līdz 1.00 par jauku noskaņojumu gādās Pits Andersons un grupa „The Swamp Shakers”. Īsi pirms pusnakts un līdz pat plkst. 2.00 par līksmību rūpēsies DJ, aicinot ikvienu uz „Diskotēku sniegā”. Arī Esplanādē no plkst. 23.00 līdz vēlai nakts stundai būs iespēja dejot DJ mūzikas pavadībā.

Tāpat gan pirms gadu mijas, gan Jaunajā gadā rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apskatīt festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” 42 vides objektus - interesanta risinājuma, īpaši veidotas Ziemassvētku eglītes, kas izvietotas Vecrīgā un Rīgas vēsturiskajā centrā.

Rīgas dome atgādina, ka 31. decembrī un 1. janvārī pasažieri Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas. Informācija par sabiedriskā transporta kursēšanas grafiku pieejama interneta vietnē: www.rigassatiksme.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Dome Hotel
,


Nikos Travel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94339013sec.