Dziesminieks Kaspars Dimiters uzsāk 2012. gada dziesmu vakaru ciklu

Gada pirmajam pasākumam vienmēr ir jauna ceļa uzsākuma aura. Šis gads solās būt gana grūts ar visām tajā paredzētajām sabiedriski politiskajām aktivitātēm. Dziesmu vakaru organizatori, uzsākot jauno pasākumu ciklu, kas mūs vedīs pretī jau trešajam Vislatvijas Dziesminieku Saietam, kas no 10. līdz 12. augustam tradicionāli norisināsies Jaunpiebalgas ekosaimniecībā „Lielkrūzes”, vēlējās uzsākt šo ceļu ar savas pārliecības definējumu – mēs esam te un tagad, lai ar visu, ko darām un jūtam, palīdzētu savai zemei un līdz ar to paši sev! Ar šādu vēstījumu aicināts dziesminieks Kaspars Dimiters, kurš viesosies šī gada pirmajā dziesmu vakarā Teātra bārā 11. janvārī pulksten 20.00.

Īstenība nebruks! Gribu īstenību. Negribu mākslīgu, tehnoloģiski konstruētu dzīvi, cilvēkus, “vērtības”. Es biju īstenībai tik tuvu, Ka no tās gandrīz neatšķīros – Tur bija viss, kā bija… Tikai vēl miers kā krustā sistos karavīros… Es mīlu mieru – Kristus mieru, protams, taču es nekad ar to nedalīšos morga temperatūrā...” Tā savā blogā raksta dziesminieks Kaspars Dimiters.

Un mums un Jums ar savu klātbūtni šajā un turpmākajos dziesmu vakaros, kas katru otro trešdienu norisināsies Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26), būs brīnišķīga iespēja klausīties, sadzirdēt, līdzdziedāt, būt un mīlēt kopā ar dziesminiekiem.

Ieeja par ziedojumiem.

Dziesmu vakarus rīko Teātra bārs sadarbībā ar Latvijas Mūzikas atbalsta fondu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

Teātra bārs (www.teatrabars.lv/bars) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32729816sec.