Holivudas režisors atvērs viesnīcu Itālijā

Holivudas režisors, Oskara balvu saņēmušais Frensiss Fords Kopola (Francis Ford Copola), kas pasaules slavu iemantoja galvenokārt ar filmu „Krusttēvs”, tagad pats kļuvis par krusttēvu. 1. martā Itālijā tika atvērta viņam piederoša augstākās klases viesnīca. Kopolam jau pieder vīna dārzi un vīna darītava, un viņš nav vienīgā Holivudas zvaigzne, kas pievērsies viesmīlības biznesam. Režisora vectēvs ir itālis, tāpēc šīs valsts izvēle jaunā biznesa uzsākšanai nav nejauša.

Ekskluzīvā viesnīca Palazzo Margherita atrodas Dienviditālijā, Bernaldas pilsētā un ir iekārtota 19. gadsimta pils ēkā, kur pēdējos mēnešos notikuši pamatīgi rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbi.

Slavenais režisors paziņojis, ka viņš viesnīcai nebūs tikai neieinteresēts naudas devējs, bet vēlas arī iesaistīties tās iekārtošanā un ikdienas vadīšanā. Viesnīcā būs arī privāts kinoteātris ar unikālu, paša režisora veidotu filmu kolekciju – aptuveni 300 filmām, ko Kopola atzinis par pietiekami labām.

Starp citu, Palazzo Margherita nav pirmā Kopolam piederošā viesnīca, bet gan jau sestā. Izņemot 714 Gov. Nicholls Street, kas atrodas ASV pilsētas Ņūorleānas (New Orleans) Franču kvartālā, visas pārējās ir Vidusamerikā un Dienvidamerikā,- Gvatemalā, Belizā, Buenosairesā.

Pievēršanās viesmīlības biznesam nav reta parādība mūzikas un kino industrijā – viesnīcas pieder, piemēram, dziedātājai Glorijai Estefanai, Holivudas zvaigznēm Ričardam Gīram, Robertam Redfordam un Robertam Deniro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Grand Palace Hotel
,


Novatours
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45873499sec.