Cuba Café notiks «Mojito cīņas»

Pirmo reizi bāru vēsturē sacentīsies Mojito pagatavošas profesionāļi un mīļotāji.

Trešdien, 23.maijā, plkst.16.30 “Cuba Café”, Vecrīgā Jaunielā 15, notiks “MOJITO CĪŅAS”. Var pieteikties jebkurš interesents un pārspējot citus tikt pie balvām no “Cuba Cafe”, Havana Club, kā arī titula “Ātrākā Mojito meistars”.

Laba Mojito pagatavošanā izmanto svaigas piparmētas, sulīga laima sulu, labāko rumu, saldumam Mojito sīrupu un brūno cukuru, angostūras pilienus un dzirkstošu gāzētu ūdeni. Mojito uzskata par Kubas nacionālo kokteili un tas visos laikos ir bijis Karību jūras pirātu iecienītākais dzēriens brīžos, kad rums vairs neiet pie sirds.

Lai pārspētu neoficiālo ātrākā Mojito dzēriena pagatavošanas rekordu, “CUBA CAFE” 23.maijā izaicina sabiedrību uz “MOJITO CĪŅĀM”, kurās atskanot starta signālam katram dalībniekam būs jāpagatavo 1 Mojito, 1 bezalkoholiskais Mojito un 1 Mojito šots.

“Cuba Cafe” vadītājs Arvis stāsta: “Mojito joprojām ir kokteilis Nr.1 Latvijā un, dēļ tā pārsteidzošās garšas, tas ir vienlīdz iecienīts gan biroja darbinieku vidū, gan mākslinieku un mūzikantu aprindās. Mēs esam izstrādājuši perfektu šī dzēriena recepti un pagatavošanu, izceļot Mojito labākās īpašības. Kā arī “CubaCafe” ir autori mazajam Mojito brālim Mojito shot. Priecājamies, ka tas ir zināms arī ārpus mūsu bāra”, atzīst vadītājs.

“MOJITO CĪŅAS” būs jautrs izaicinājums, kurā netiks dalīti profesionāļi un mīļotāji, jo izveicīgam klientam ir visas dotības veiklībā pārspēt pat ļoti labu bārmeni.

Seko mums: http://twitter.com/cubacafe, www.cubacafe.lv

Par “Cuba Café”:

„Cuba Cafe” ir kokteiļbārs pašā Vecrīgas sirdī. Ar vieglu, radošu atmosfēru, labu kokteiļu kvalitāti, draudzīgu un laipnu personālu. Tā veidotāji, Arnis un Miks, pēc ilgas domāšanas nolēma atvērt autentisku bāru Kubai ar mērķi baudīt Brīvības salas atmosfēru visu gadu.

„Cuba Cafe” laipni uzņem gan lustīgus dejotājus, gan mierīgus sēdētājus, piedāvājot tiem slavenus kokteiļus - Cuba Libre, Daiquiri, Margarita, Mai Tai, un citus kokteiļu klasikas meistardarbus un gardas uzkodas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32100296sec.