Pārdod Siguldas svaigo gaisu [1]

“Produkta radīšanas procesā jābūt netradicionālam. Jāizaicina sevi,” saka uzņēmuma “BrainHow” vadītājs Edmunds Bērziņš un atklāj, ka tādēļ radījis produktu „Siguldas svaigais gaiss”.

Uzņēmuma “BrainHow” ikdiena ir palīdzēt citiem radīt un vadīt savu biznesu. Šogad viņi klajā nākuši paši ar jaunu visai interesantu produktu.

Domājot par labumu, kādu produkts var sniegt cilvēkiem, ne tikai uzņēmumam, “BrainHow” ir aizsācis jauna veida sociālo uzņēmējdarbību, kurā nopelnītā nauda tiek ieguldīta produkta attīstībā, lai veicinātu tā noietu un iesaistīto partneru attīstību.

“Produkta izveidē bija svarīgi ievērot atšķirību starp priekšrocībām un ieguvumiem, paredzot tādas produkta priekšrocības, kas ļauj pārdot ieguvumus. Projektu aktīvi atbalsta sociāli atbildīgi vietējie uzņēmumi un organizācijas, nodrošinot kārbās pildītā „Siguldas svaigā gaisa” tirdzniecību. Šis ir lielisks suvenīrs gan tūristiem, gan siguldiešiem, kas vēlās interesantā veidā pastāstīt citiem par savu novadu,” stāsta E. Bērziņš un bilst, ka kārbās iepildīts „Siguldas svaigais gaiss” ir suvenīrs, kurš pats par sevi ir atraktīvs un tai pašā laikā ir līdzeklis informācijas izplatīšanai.

“Šī informācija dod iespēju atklāt Siguldu, kuras nav tūrisma ceļvežos. Uzzināt par vietām, ar kurām siguldieši lepojas, par kurām klusē vai kuras ir vienkārši aizmirstas. Ar vienkāršas metāla kārbas palīdzību visapkārt pasaulei tagad ceļos stāsti par Siguldas novada vietām, kuras apvītas ar leģendām un nostāstiem. Un tas viss ar Latvijas jaunās eksportpreces - „Siguldas svaigais gaiss” – palīdzību,” smaidot saka idejas autors E. Bērziņš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 eksperts 05/21/2012 17:06 Super! Beidzot suvenīri ir ieguvuši citu jēgu, ne tikai būt par smukmantiņu no ārzemēm. Es pat to sauktu par tūrisma produktu, ne suvenīru. Papētiet, sapratīsiet!
Labs sākums, lai izdodas!!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39767289sec.