BalticMiles MasterCard viena no labākajām Eiropā

BalticMiles MasterCard ir iekļuvusi pasaules labāko kopzīmolu kredītkaršu elitē starptautiskajā ceļojumu lojalitātes konkursā Freddie Adwards, kurš ir pielīdzināms Oskara balvai filmu industrijā. BalticMiles MasterCard, kas ir gan lojalitātes karte, gan kredītkarte, tika atzīta par vienu no labākajām kategorijā "Labākā lojalitātes kredītkarte Eiropas/Āfrikas reģionā" aiz galvenās balvas ieguvēja Turkish Airlines, ierindojoties līdzās Lufthansa un British Airways.

Gabi Kols (Gabi Kool), BalticMiles izpilddirektors: "Otrā vieta Freddie Adwards apbalvojumu kategorijā parāda, ka BalticMiles MasterCard ir augstākās klases lojalitātes karte. Ir patīkami, ka mūsu lieliskā sadarbība, nopietnais darbs un inovācijas tiek novērtētas starptautiskā līmenī. Es vēlos pateikties mūsu partnerim – Nordea, šis ir mūsu kopīgs sasniegums!"

Jana Strogonova, Nordea Latvijas filiāles Privātpersonu apkalpošanas departamenta vadītāja: "Ir patiess gandarījums saņemt šādu starptautisku apbalvojumu. Ne velti 40% no jauna izsniegtajām Nordea kredītkartēm ir tieši BalticMiles MasterCard kredītkarte. Turklāt šī karte pēc darījumu skaita ir otra visaktīvāk lietotā Nordea kredītkarte. Kopš BalticMiles MasterCard kredītkartes ieviešanas 2009.gadā par dažādiem pirkumiem Nordea bankas tīklā klienti jau saņēmuši kopā 14,4 miljonus BalticMiles punktus."

Nesen daudzpartneru lojalitātes programma BalticMiles ieguva divus Freddie apbalvojumus – "Labākā elitārā programma" un "Labākās punktu izmantošanas iespējas" Eiropas un Āfrikas reģionu kategorijā. Uz "Labākās elitārās programmas" apbalvojumu pretendēja četru aviokompāniju lojalitātes programmas – airBaltic: BalticMiles, Lufthansa: Miles & More, British Airways: Executive Club un Turkish Airlines: Miles&Smiles. Tikai četras aviokompānijas ieguva vairākus Freddie apbalvojumus par savām lojalitātes programmām: airBaltic, Lufthansa, American Airlines un Etihad.

BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā dažādus veidus, kā pelnīt punktusvairāk nekā 11000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem, lejuplādējot mūziku vai izvēloties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams http://www.balticmiles.com/ interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids, kā pieteikties BalticMiles programmai, ir, reģistrējoties tīmekļa vietnē http://www.balticmiles.com/ vai aizpildot pieteikuma veidlapu pie jebkura BalticMiles sadarbības partnera.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 12.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 13.05.2024 Ziedēšanas laiks Whitehouse terasē Whitehouse
Esiet laipni aicināti Whitehouse restorānā terasē, lai nesteidzīgi baudīt izsmalcinātus ēdienus Rīgas sirdī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35714197sec.