Saulkrasti aicina uz noslēpumu pilniem svētkiem

Saulkrastu svētki arī šogad visus aicinās ciemos no 6. līdz 8. jūlijam. Šoreiz svētku tēma saistās ar noslēpumiem.

06.07.2012

17.00 Saulkrastu Pēterupes ēv. lut. baznīcā garīgās mūzikas koncerts – pie mums viesojas Svēta Stefana baznīcas koris (Hamburga, Vācija)

Saulrieta noslēpums - no 19.00 Baltajā kāpā radošās darbnīcas lieliem un maziem un Saulkrastu gleznotāju plenēra dalībnieku brīvdabas darbnīca, jūrmalā pie Baltās kāpas – smilšu figūru konkurss, kura tēma, protams, NOSLĒPUMI. Savukārt 21.30 saulrieta noslēpumu akustiskā priekšnesumā atklās šarmantā Linda Leen. Dziedātāja daudziem mūzikas mīļotājiem pazīstama kā spoža zvaigzne latviešu mūzikas debesīs, kas tomēr paliek mazliet noslēpumaina. Saulrietam un vasarai veltītas melodijas, spožs, pārdomāts, profesionāls un kvalitatīvs sniegums, elegance un perfektums ir tie vārdi, kas vislabāk raksturo Lindas Leen sniegumu, un tieši 6. jūlija koncertā mums būs iespēja pavērt priekškaru uz Dīvas noslēpumu.

07.07.2012

Jūras, vēja un smaida noslēpums – centrālā svētku diena, kad ikviens varēs atklāt sev kaut vienu Saulkrastu noslēpumu. Svētki sāksies ar rīta muzikālo modināšanu (no 9.00) un tad jau būs jādodas uz Saulkrastu staciju, lai sagaidītu svētku vilcienu, kurš rīta pusē ieripos Saulkrastu stacijā.

No 8.00 rītā Ainažu ielā iekārtosies un ies vaļā amatnieku un Latvijā ražotās pārtikas tirgus.

9.00 Futbols Zvejniekciema stadionā.

Visu dienu Saulkrastu svētku viesi varēs apskatīt divas interesantas un visai atšķirīgas izstādes:

Saulkrastu domes zālē Saulkrastu rokdarbnieku un audēju jaunāko darbu izstāde "Pārsteigums".

Kultūras namā „Zvejniekciems” savukārt būs apskatāma ainavu vecmeistara Nikolaja Karogodina 90 gadu jubilejas izstāde "Saulē" (darbi no privātkolekcijām).

No 10.00 Saules laukumā aktivitātes, kas palīdzēs atklāt smaida noslēpumu – ikviens varēs pielikt roku un iemēģināt pēdošanu, apadīšanu, visi varēs sacensties Saulkrastu himnas teksta zināšanā un lēkāšanā, kā arī kopā ar burvju triku meistaru atklāt ne vienu vien noslēpumu.

11.00 Galda teniss Saulkrastu sporta centrā

11.00 Pludmales volejbols MIX grupā sporta un atpūtas centrā "Koklītes"

11.00 Novuss (jauktās dubultspēles) pie Saulkrastu sporta centra

12.00 Getho ielu basketbols sporta un atpūtas centrā "Koklītes"

12.00 "Kāpas sprints" orientēšanās sacensības. Starts pie Saules laukuma. Pieteikšanās līdz 3. jūlijam (tautas klasē pieteikšanās arī uz vietas)

13.00 Saules laukumā dienas koncertā "Mūsu mazie noslēpumi" kopā ar vismazākajiem Saulkrastu dziedātājiem un dejotājiem būs arī Roberta Kumsāre, 2010. gada konkursa "Balss pavēlnieks" uzvarētāja. Viņas pirmais kompaktdisks ar nosaukumu "Brīnumspārni" tikko nācis klajā, un tajā skan 12 Robertas iedziedātās dziesmiņas, ko sacerējuši Kaspars Vecvagars, Ainars Virga, Niks Matvejevs un Robertas dziedāšanas skolotāja Igeta Gaiķe. Ar Robertu kopā uz skatuves būs arī viņas draugi Elizabete Lukašēvica, šova "Dvīņi dzied" finālistes Sanita un Sanija Rozes un jaunais dziedātājs Jānis Narkevics. Programmu vada vokālā pedagoģe Igeta Gaiķe. Roberta izsludina konkursu - aicina bērnus atraisīt savu fantāziju un uzzīmēt brīnumspārnus. Radošāko un interesantāko zīmējumu autori saņems disku "Brīnumspārni" no Robertas. ( darbi jāiesniedz personīgi vai pa pastu , norādot adresi :Atpūtas 1b, Zvejniekciems, Saulkrasti, Saulkrastu novads, LV 2161 līdz 4.jūlijam ).

Svētku gājiens šoreiz atklās katra tā dalībnieka noslēpumaino būtību, jo gājiena tēma ir "Mūsu noslēpums", un visi , kas domā, ka viņiem ir kāds jauks noslēpums, ko parādīt gājienā, laipni lūgti pieteikties jau iepriekš pa tālruni 67954179 (līdz 5. jūlijam) vai personīgi Atpūtas ielā 1b, PA "Saulkrastu kultūras un sporta centrs” pie administrācijas!

19.15 visus gājiena dalībniekus aicinām pulcēties pie Saules laukuma.

19.45 svētku gājiens "Mūsu noslēpums" no Saules laukuma.

20.00 Svētku sarīkojums Saulkrastu brīvdabas estrādē "Mūsu noslēpums". Sarīkojumu vada Marija Bērziņa un Normunds Laizāns. Piedalās Saulkrastu mākslinieciskie kolektīvi. Pēc sarīkojuma balle ar Normundu Rutuli, Gacho un K. Krievkalna instrumentālo grupu.

08.07.2012

Vēja un dziesmas noslēpums

6.00 Makšķerēšana pie sporta un atpūtas centra "Koklītes"

11.00 Suņu sacensības "Saulkrastu kausa izcīņa Nacionālajā suņu daudzcīņā."

16.00 kultūras namā "Zvejniekciems" trešais Saulkrastu koklētāju saiets "Koklē vēju vanadziņš". Kopā ar Saulkrastu koklētāju ansambli "Saule" būs Saulkrastu vidusskolas 2. – 4.klašu  skolēnu vokālā grupa (L. Bāliņas vadībā), VJMMS koklētāju ansamblis un Juglas mūzikas skolas koklētāju ansamblis, un Rīgas kokļu kluba dalībnieces, Limbažu kultūras nama tautas instrumentu ansamblis „Kokle” un komponists Vilnis Salaks, kā arī VEF kultūras pils vīru vokālais ansamblis.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 12.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74317098sec.