Aviokompānijas sniegs arvien kvalitatīvāku servisu pasažieriem

Aviokompānijas turpina samazināt izmaksas, bet cenšas palielināt ieņēmumus, un pasažieri bieži vien to izjūt ne visai patīkami: bagāžas nodevu pieaugumi, arvien ciešāk izvietotas sēdvietas un ne visai daudz vietas kājām. Taču avio industrijā notiek aktīva darbība, radot inovatīvus risinājumus, kas samazinātu izmaksas, bet tajā pašā laikā radītu baudījumu gaisa kuģu pasažieriem.

Kompānija Airbus, kas ir viena no vadošajām avio industrijas nozarē, piedāvā arvien jaunus risinājumus, kā samazināt degvielas patēriņu un CO2 izmešus lidaparātiem.

Pazīstamā aviolainera A320 jaunākā versija "neo" radīta, pirmkārt domājot par degvielas patēriņa efektivitāti. Tā dzinēji sadedzinās par 15 procentiem mazāk aviodegvielas nekā iepriekšējās sērijas lidmašīnas, tajā pašā laikā par divām tonnām tiks palielināta aviolainera kravnesība un ievērojami samazināti dzinēju trokšņi un izmeši. Turklāt A320neo bez atkārtotas degvielas uzpildes varēs šķērsot par 926 kilometriem lielāku attālumu.

Programmas "Future by Airbus" ietvaros kompānija piedāvā arī uzlabojumus, kas saistīti ar pasažieru ērtībām. Šo programmu pilnībā plānots īstenot līdz 2050. gadam.

"Esam iesaistījušies dialogos ar cilvēkiem no 192 pasaules valstīm, noskaidrojot, ko viņi vēlas sagaidīt no aviolaineriem nākotnē," atzīst Airbus viceprezidents Čārlzs Čempions. "Pētījumu rezultātā ir izstrādāts koncepts „Plane and Cabin”, kas piedāvā ieskatu nākotnes inovācijās, kuras īstenotu pasažieru vēlmes, apmierinātu nākotnes tirgus tendences un nodrošinātu maksimālu vides aizsardzību."

Pasažieri nākotnē var sagaidīt pat lidojošas "lidmašīnu bāzes", kas vienlaikus gaisā nogādās vairākus lidaparātus. Arī nākamā kruīzu kuģu paaudze, iespējams, pārvietosies pa gaisu, nevis ūdeni – futūristiskajā koncepcijā apskatāmas lidojošas viesnīcas ar peldbaseiniem, SPA centriem un pat golfa laukumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97267604sec.