Viesnīcu tīkls Radisson Blu organizē vājredzīgo bērnu un viņu ģimeņu semināru

Mobilais veselības aprūpes centrs, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas bērnu acu slimību klīnika, Strazdumuižas internātvidussskola – attīstības centrs vājredzīgiem un neredzīgiem bērniem un Radisson Blu viesnīcas organizē vājredzīgo bērnu un viņu ģimeņu semināru.

No 2012. gada 13. līdz 15. jūlijam Cēsu rajona, Drabešu pagasta, viesu namā "Kārļamuiža" notiks vājredzīgo bērnu un viņu vecāku kopā sanākšana, kuru organizē starptautiskais labdarības fonds Ronald McDonald House Charities Latvija, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas bērnu acu slimību klīnika un Strazdumuižas internātvidussskola – attīstības centrs vājredzīgiem un neredzīgiem bērniem sadarbībā ar Rīgas Radisson Blu viesnīcām – Radisson Blu Hotel Latvija, Radisson Blu Rīdzene Hotel, Radisson Blu Elizabete Hotel un Radisson Blu Daugava Hotel.

Kopumā seminārā piedalīsies vairāk nekā 30 dalībnieki, 2-4 gadus veci bērni ar nopietniem redzes traucējumiem un viņu vecāki. Semināra galvenā ideja ir sniegt atbalstu bērnu vecākiem un bērniem, iesaistot viņus dažādās aktivitātes, lai kaut uz mirkli ļautu atpūsties no ikdienas rūpēm. Dažādas rehabilitācijas programmas sniegs iespēju vecākiem un bērniem apgūt jaunas prasmes, kas palīdzēs ikdienas gaitās. Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas bērnu acu slimību klīnikas vadītāja Dr. Sandra Valeiņa šajā seminārā aicināja piedalīties klīnikas mazos pacientus no visas Latvijas.

Visiem semināra dalībniekiem tiks nodrošinātas gardas brokastis, pusdienas, vakariņas, un atpūta jaukajās viesu nama telpās.

Semināra ietvaros ar pasākumu aģentūras M3K atbalstu tiks veidots videoklips, kas paliks kā jauka piemiņas velte nometnes dalībniekiem. Tāpat šis materiāls tiks izplatīts sociālajos medijos, kā aicinājums uzņēmumiem atbalstīt tos, kuriem nepieciešama palīdzība.

Vairāk informācijas par viesnīcu tīklu Radisson Blu interneta vietnē www.radissonblu.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 10.05.2024 Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.3039782sec.