Pētījums: par ko aviotūristi būtu ar mieru maksāt vairāk?

Daudzas aviokompānijas regulāri veic aptaujas, kurās tiek noskaidrots, par ko ceļotāji, kas izvēlas komerciālo aviotransportu, būtu gatavi maksāt vairāk.

Ceļojumu aģentūra Airportexpress.com nesen veikusi aptauju, kurā noskaidrots, kādas ērtības lidmašīnā tūristi uzskata par vissvarīgākajām, un par ko viņi būtu gatavi pat piemaksāt.

Kā noskaidrojies, visvairāk tūristu (48 procenti) par svarīgāko no ērtībām uzskata palielinātu vietu kājām lidmašīnu sēdvietās. Otrajā vietā ar 33 procentiem ierindojusies Wi-Fi pieslēgpunktu esamība aviolaineros.

Daļa respondentu izteicās, ka labprāt piemaksātu par to, lai biļetes cenā jau būtu iekļautas maltītes (21 procents), varētu bez papildus maksas vērot filmas (9 procenti) vai lietot spilvenus un segas (5 procenti) – respektīvi, par lietām, kuras agrāk daudzas aviokompānijas piedāvāja par velti.

13 procenti aptaujāto vislabprātāk izvēlējās sēdvietas blakus lidmašīnas salona ejām, bet tikai 6 procenti – pie iluminatora.

Taču 17 procenti atzina, ka vēlētos, lai visas aptaujā minētās ērtības un līdzekļi komforta papildināšanai tiktu iekļauti aviobiļetes cenā. Turklāt liela daļa respondentu izteica sašutumu par aviokompāniju aizvien pieaugošo tendenci prasīt papildus samaksu par pakalpojumiem, kuri agrāk tika piedāvāti bez maksas.

Interesanti, ka tikai 11 procenti respondentu vēlētos, lai biļetes iegādes brīdī būtu iespējams izvēlēties blakussēdētāju. Bet 9 procenti maksātu par lielākiem bagāžas nodalījumiem aviolaineru salonos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13912392sec.