Iepazīsti Kaļķu vārtu personālu dzērienkartē

Paturpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, mums iepatikās restorāna Kaļķu vārti ikgadējā tradīcija. Proti, jau trešo gadu restorāna darbinieki katrs izdomā savu karsto ziemas kokteili un tā nosaukums ir šī darbinieka vārds. Tā ik gadu no jauna veidojas karsto kokteiļu dzērienkarte, kas viesu vidū kļuvusi ļoti iecienīta, turklāt ļauj viesmīļiem, bārmeņiem arī veidot ar viesiem  personiskāku kontaktu.

Šeit trīs autordarbi, kurus vari izmēģināt pats. Turklāt vēl pirms restorāna, jo tur tie tiek palaisti apritē tikai oktobrī.

Sandra – direktore - dzērveņu sula 15cl, rabarberu liķieris 2 cl, balzams, laima sula 0,5 cl, ogas pēc izvēles. Uzkarsē dzērveņu sulu, pievieno rabarberu liķieri, svaigi spiestu laima sulu, apmaisa, pārlej ar Rīgas melno balzamu. Dekoram izmantojam ogas uz kociņa.

Ivars - zāles pārzinis - olas baltums, brendijs 3 cl , balzams 3 cl, piens, cukura sīrup 1 cl, rīvēta šokolāde dekoram. Atdala olas baltumu un ielej glāzē, pievieno brendiju un balzamu, pielej sīrupu . Visu samaisa glāzē. Pielej uzkarsētu pienu, uzrīvē šokolādi.

Andris – bārmenis – kalvadoss, melnā tēja, citronu sula, plūškoka sīrups, citrusaugļi. Sagriež citrusaugus (laims, apelsīns, citrons), pārlej ar melno tēju, pievieno kalvadosu un svaigi spiestu citrona sulu un sīrupu. Apmaisa un pasniedz.

Vairāk informācijas par restorāna piedāvājumu interneta vietnē www.kalkuvarti.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Estravel Latvia
,


Jūrmalas TIC
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.21261001sec.