11. novembra krastmalā iedegs Ziemassvētku egli un svētku apgaismojumu

Šodien, 2012. gada 5. decembrī, pulksten 16.30 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un viņa vietnieks Andris Ameriks 11. novembra krastmalā svinīgi iedegs otro pilsētas Ziemassvētku egli. Kopā ar to iedegsies arī jaunais svētku apgaismojums 11.novembra krastmalā.

Šodien sāksies arī pakāpeniska svētku apgaismojuma iedegšana visā pilsētā, kas noslēgsies tuvāko dienu laikā. Līdz nedēļas beigām daudzviet, tai skaitā uz kokiem un apgaismojuma līniju trosēm, uzņēmums "Rīgas gaisma" pakāpeniski iedegs tūkstošiem virteņu un dekoru visā pilsētā - 13. janvāra, Alberta, Antonijas, Elizabetes ielā, uz Vanšu un Akmens tilta, Marijas un Čaka ielā, Raiņa un Kalpaka bulvārī, Kr.Barona, Merķeļa ielā, skvērā pie Mūrnieku un Matīsa ielu krustojuma, Bastejkalnā, kā arī daudzviet citur.

Bez iepriekšējos gados izmantotajiem gaismas rotājumiem šogad tiks iedegti simtiem jaunu dekoru - ausekļi, zvaigznes, lodes, leduspuķes, pilošās lāstekas un tamlīdzīgi. Ziemassvētku gaismu rotas rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs līdz nākamā gada janvāra beigām vai februāra sākumam.

Kā ziņots, tradicionālo pilsētas egli Doma laukumā pilsētas vadība iededza pagājušajā svētdienā - pirmajā Adventē. Tā kā šogad Jaunā gada sagaidīšanas pasākums ar svētku salūtu paredzēts 11. novembra krastmalā, tad tieši šeit atradīsies otra pilsētas Ziemassvētku egle.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.riga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs semināru telpas
,


Kurshi Hotel semināru telpas
,


Rixwell Elefant Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72213984sec.