Radisson Blu Hotel Latvija telpās atklāj divreiz plašāku "Gastronome"

"Radisson Blu Hotel Latvija" telpās, ar ieeju no Brīvības ielas, vakar, 2012. gada 20. decembrī, atklāts paplašinātais Gastronome. Jaunajās, divreiz lielākās telpās, klientiem tiks piedāvāts ne tikai izcils kulinārijas un konditorejas piedāvājumu, bet arī ikdienā nepieciešamās preces. Reaton un "Radisson Blu Hotel Latvija" apsaimniekotājs Linstow Center Management telpu rekonstrukcijā investējis vairāk nekā pusmiljonu latu.

"Gastronome, ar ieeju no Brīvības ielas, Jūs ievedīs paplašinātajās svaigo zivju un jūras velšu, kā arī svaigas gaļas un piena produktu nodaļās. Saldumu mīļi gūs pozitīvu lādiņu visai dienai, apmeklējot jauno Gastronome konditoreju, steidzīgajiem būs iespēja pusdienot Gastronome salātu bārā, savukārt izcila ēdiena cienītāji Seafood bārā un restorānā varēs baudīt plašo jūras velšu un austeru piedāvājumu, izvēloties kādu no iecienītākajiem vīniem," par veikala rekonstrukciju stāsta Reaton prezidents Boriss Gluhmans.

Jaunizveidotajā Gastronome Servisa centrā varēs iegādāties dāvanas, pasūtīt ēdienus un apkalpošanas servisu banketiem, pieteikt pārtikas produktu piegādi mājai, kā arī veikt individuālos pasūtījumus konditorejas izstrādājumiem.

Projekts tika realizēts Reaton sadarbojieties ar Linstow Center Management, rekonstrukcijas kopējās izmaksas - 800 000 eiro (LVL 560 000). Līdz ar paplašināšanos jaunā veikala kvadratūru palielināta no 650m2 līdz nepilniem 1000m2.

SIA "ReatonLtd." Latvijas tirgū darbojas, kopš 1988.gada un ir viens no lielākajiem daudznozaru uzņēmumiem Latvijā. Galvenie Reaton darbības virzieni - augstvērtīgu pārtikas produktu un delikatešu tirdzniecība, kvalitatīvu apdares materiālu un interjera priekšmetu tirdzniecība, celtniecība, durvju ražošana. Uzņēmumā strādā nedaudz vairāk kā 400 darbinieku. Reaton ir tirdzniecības centri Rīgā, pārstāvniecības Latvijā un Sanktpēterburgā, kā arī meitas uzņēmumi Lietuvā un Igaunijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.reaton.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54409122sec.