Čili Pica piedāvā šī brīža pieprasītāko ēdienu TOP 5

Čili Pica piedāvā gana ziemīgus ēdienus un dzērienus, kurus baudot saglabāsim ilgi sevī spēku un siltumu. Bet kuri tad ir tie ēdieni, kuri spēs mūs sasildīt ziemas laikā? Čili Pica mārketinga vadītāja Kristīne Vanaga sniedz atbildes.

"Vislielākais pieprasījums Čili Picā šobrīd ir pēc gana latviskiem ēdieniem un dzērieniem: Rupjmaizes kārtojums, Pelēko zirņu podiņš, Ziemassvētku pica, Dzērveņu - Laima bezalkoholiskais Mohito un Kartupeļu pankūkas," informē Kristīne Vanaga.

Ziemassvētku picas galvenās sastāvdaļas ir siers, bekons, vistas fileja, konservēti persiki, un, protams, dzērvenes. Pelēkie zirņi tiek pasniegti ar cūkgaļas – bekona un sīpolu mērci, krējumu, dillēm un sieru. Toties rupjmaizes kārtojumā paslēpies brūkleņu ievārījums, ābolu biezenis, rupjmaize, kas bagātināta ar žāvētām aprikozēm, žāvētām plūmēm, valriekstiem un kanēli. Pēc maltītes – dzērveņu – laima bezalkoholiskais Mojito un diena būs izdevusies...

Vairāk informācijas interneta vietnē www.e-pica.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54645109sec.