Interneta dienasgrāmatu rakstītājiem iespēja popularizēt Rīgu

Interneta dienasgrāmatu rakstītājiem jeb blogeriem ir iespēja, iesaistoties starptautiskā projektā "ONE BSR" ("VIENS Baltijas jūras reģions"), popularizēt Rīgu un Baltijas jūras reģionu.

Projektā "ONE BSR" iesaistījušās 17 valstis un tā mērķis ir veicināt Baltijas jūras reģiona atpazīstamību, sekmēt starpnacionālu attīstību, izveidot ilgtspējīgu, konkurētspējīgu un teritoriāli vienotu Baltijas jūras reģionu. Projektā paredzēts atklāt Baltijas jūras reģiona identitāti un unikalitāti, parādīt, ar ko katra šī reģiona valsts ir interesanta citu reģionu iedzīvotājiem. Interneta dienasgrāmatu lasītājiem tiek dota iespēja sekot līdzi katras valsts iedzīvotāja ikdienas gaitām, piedzīvotajiem notikumiem un caur tiem iepazīt konkrēto valsti un reģionu kopumā. Šim projektam tiks piesaistīti arī dienasgrāmatu rakstītāji no Igaunijas, Dānijas, Lietuvas, Zviedrijas, Vācijas, Somijas, Krievijas, Norvēģijas, Polijas, un citām valstīm.

Interesenti var pieteikties līdz 4. februārim. Dienasgrāmatām jābūt vieglā un saprotamā angļu valodā, vēlams izmantot arī ilustratīvos materiālus (foto, video). Dienasgrāmatas rakstītājam jādzīvo kādā no projekta dalībvalstīm un jābūt viena gada pieredzei blogu rakstīšanā.

Pieteikšanās mājas lapā.

Aktīvākos dienasgrāmatu rakstītājus un lasītājus "ONE BSR" projekts aicinās "Pieredzes ceļojumā" apkārt Baltijas jūrai vasaras beigās.

Projektu "ONE BSR" Baltijas jūras reģiona valstis uzsāka 2012.gadā un Rīga ir viena no šī starptautiskā sadarbības tīkla dalībvalstīm. Šo projektu līdzfinansē Eiropas Savienība.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.riga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 10.05.2024 Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50020719sec.