Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga piedāvā Tavernas kabaču zupu, kas īpaši piemērota gavēņa laikam.

Sastāvs:

2 vidēji kartupeļi,

1 vidējs kabacis,

1 sīpols,

3 daiviņas ķiploku,

1 šķēle seleriju saknes,

1 sauja diļļu.

Pagatavošana:

Kartupeļus sagriež kubiciņos un liek vārīties. Kabaci, selerijas sakni, sīpolu un ķiploka daiviņas apcep sviestā, pēc tam pievieno zupai un vāra kamēr visi produkti gatavi. Kad zupa gatava, to sastampā un pēc vēlēšanās pieliek klāt svaigā siera bumbiņas un zaļumus. Pasniedz ar plēstu maizi.

Kabaču zupa nav pieejama Tavernas ēdienkartē, līdz ar to pavāre Daiga Smilga piedāvā ekskluzīvu recepti tieši Travelnews.lv lasītājiem.

Labu apetīti!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.latvianfood.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ieelpo pavasari Pastaru vējdzirnavās Preiļu novada TIC
Pastaru vējdzirnavas ir vienīgās Latvijā rekonstruētās holandiešu tipa dzirnavas ar grozāmo vējtveres mehānismu. | Skatīt vairāk
Latvija
Naktsmītnes Tavām brīvdienām EnterGauja
Gaujas Nacionālajā parkā: no dabas ieskautiem kempingiem līdz brīvdienu mājām, no elegantām viesnīcām līdz karaliskām pilīm, muižām | Skatīt vairāk
Izstādes jūnijā Tukuma novadā Tukuma TIC
Izstāžu košums visā novadā vienā apkopojumā. | Skatīt vairāk
Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā EnterGauja
Apvienojot senču tradīcijas ar Latvijas pirmatnīgās dabas burvību, arī šogad Gaujas Nacionālais parks piedāvā daudzveidīgus pasākumus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65514803sec.