Radisson Blu Daugava Hotel uzbur kāzu atmosfēru

Līdz ar siltā laika tuvošanos un saules staru iespīdēšanu gan mājās, gan cilvēku sirdīs, pāri noteikti sāk plānot kāzu rīkošanas iespējas. Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv informē par iespēju priecīgo notikumu atzīmēt viesnīcā Radisson Blu Daugava Hotel.

Neaizmirstams skats uz Vecrīgu, izsmalcināts mielasts omulīgā atmosfērā, laulību ceremonija vai mičošanās rituāls viesnīcas Radisson Blu Hotel dārzā, romantiska kāzu nakts viesnīcas numuriņā, brokastis gultā, relaksācija viesnīcas atpūtas kompleksā. Par to visu padomāts viesnīcā Radisson Blu Daugava.

Viesnīcā iespējams rīkot kāzu svinības līdz pat 180 viesiem. Ja vēlaties vienu no savas dzīves svarīgākajiem notikumiem atzīmēt nelielā draugu un ģimenes lokā, tad viesnīcas komanda parūpēsies, lai arī mazas svinības būtu lieliski noorganizētas.

Viesnīcas Radisson Blu Daugava pasākumu organizatori jums ieteiks un parūpēsies par kāzām atbilstošu noformējumu, proti, svinīgi noformētiem galdiem, svecēm un ziediem. Tiem, kuri vēlēsies īpašu svētku noformējumu un neaizmirstamus kāzu vadītājus, tiks ieteikti vieni no labākajiem profesionāļiem savā jomā.

Jaunlaulātie un kāzu viesi novērtē augsto viesnīcas apkalpošanas līmeni un ēdināšanas pakalpojumus, lielisko skatu uz likteņupi Daugavu un Vecrīgu, kā arī patīkamo atmosfēru viesnīcas dārzā.

Šobrīd jau vairāki datumi kāzu rīkošanai vasarā ir aizņemti, tāpēc vērts pasteigties ar telpu rezervēšanu. Ieteicams telpas svinībām rezervēt jau pusgadu iepriekš.

Vairāk informācijas Jums sniegs viesnīcas Radisson Blu Daugava pasākumu organizatori pa telefonu +371 6706 1273.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Rija Domus Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.98133206sec.