Lielbritānijā piedāvā ekskluzīvas brīvdienas suņiem

Lielākajai daļai cilvēka četrkājaino draugu brīvdienas labākajā gadījumā asociējas ar dažām dienām ārpus suņa būdas. Tomēr kāds Lielbritānijas uzņēmums nācis klajā ar daudz ekskluzīvāku atpūtas piedāvājumu mājdzīvniekiem – iegādājoties vairāk nekā 55 000 eiro vērto atpūtas paketi suņiem, jūsu dzīvnieku draugs ne vien tiks lutināts labāko luksusa viesnīcu tradīcijās, bet arī saņems, piemēram, reiki dziedniecības seansu, pedikīru un greznu mitekli saimnieka mājas veidolā.

Lai gan katrs suns alkst izskrieties pludmalē un saņemt kādu gardumu, suņu viesnīcas "Paw Seasons" piedāvājumā ietverts skrējiens profesionāla barjerskrējēja vadībā, kā arī specializēta suņu pavāra izmeklētas delikateses.

Četrkājainajiem viesiem tiek piedāvāta apmešanās privātos apartamentos uz divām nedēļām – greznā atmosfērā suņi var vērot iecienītās TV pārraides un filmas, mielojoties ar īpašu suņu popkornu. Padomāts arī par suņu veselību un fitnesu – viņi varēs apgūt pat sērfošanu. Turklāt, lai atvaļinājuma laikā pūkainie un spalvainie mīluļi izskatītos valdzinoši, pēcpusdienas viņi var pavadīt SPA, kā arī apmeklēt suņu kopšanas speciālistu. Dzīvnieki var baudīt aromaterapijas vannas un ķermeņa masāžu, mazgāšanas procedūras un pat pedikīru.

Dodoties pastaigās, "Paw Seasons" viesus, visticamāk, apskaudīs visi apkārtnes paziņas – viņus ietērps pēc pasūtījuma šūtā "Louis Vuitton" un citu prestižu zīmolu suņu apģērbā un aksesuāros.

Grezno brīvdienu laikā Longeštonā, Bristoles pašvaldībā, četrkājaino draugu saimnieki gan nevarēs atrasties līdzās saviem mīluļiem, tomēr, izmantojot sociālos tīklus, viņus regulāri informēs par suņu gaitām. Atliek vien piebilst, ka suņus "Paw Seasons", domājams, nepiemeklēs alkas pēc mājām, jo viņi atvaļinājuma laikā dzīvos suņu būdās, kas pēc pasūtījuma būvētas kā visai palielas kopijas viņu saimnieku mājām.

Ekskluzīvās brīvdienas "Paw Seasons" hotelī vienam sunim izmaksā 47 000 mārciņu jeb aptuveni 55 000 eiro. Daļa no šīs summas ir ziedojums, kas nonāk vietējās suņu patversmes un suņu onkoloģiskās pētniecības centra rīcībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51121902sec.