Tūristus Mjanmā lietus laikā cienās ar alu

Ar nolūku palielināt ārzemju viesu skaitu kāds tūrisma uzņēmums Mjanmā saviem klientiem bez maksas piedāvā nobaudīt alu katrā lietainā dienā.

Kā paziņojusi kompānija "Khiri Travel Myanmar", katrs pilngadību sasniegušais tūrists saņemts divas 600 mililitru tilpuma pudeles atvēsināta alus (vai limonādes) ik dienu, kad valsts apmeklējuma laikā līs vismaz 10 minūtes.

Itin vilinošais piedāvājums būs spēkā līdz 2013. gada 30. septembrim, un tas uzskatāms par mēģinājumu mainīt nepareizo priekšstatu tūristu vidū, ka Mjanmā, kas pazīstama arī kā Birma, šajā periodā parasti gaidāms daudz nokrišņu.

Tūristi piedāvājumu varēs izmantot Baganā, Mandalaijā un pie Inles ezera, taču ne Jangūnā vai pludmaļu kūrortos.

Kā liecina meteoroloģijas vietnes Weatherbase.com ricībā esošie dati, Baganā jeb Minbu lietus sezonas pilnbriedā (no jūlija līdz septembrim) ik mēnesi vidēji ir vismaz 10 dienas ar nokrišņiem. Mandalajā jūlija un augusta mēnešos vidēji ir tikai astoņas dienas ar lietu, taču vidējā temperatūra sasniedz plus 25 grādus pēc Celsija. Vislielākā iespēja sastapties ar lietusgāzēm un attiecīgi – tikt pie alus – tūristiem ir kūrortos pie Inles ezera, jo šeit lietus sezonā vidēji līst 16 dienas mēnesī.

Birmā, kas var lepoties ar seniem tempļiem un neskartas dabas plašumiem, tūrisma nozare pēdējā laikā piedzīvojusi zināmu uzplaukumu, tomēr, kā atzīst "Khiri Travel Myanmar" pārstāvis Edvins Brīls, šī zeme vēl joprojām ierindojama pasaules noslēpumaināko un tūristu neskartāko galamērķu sarakstā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41340995sec.