Stjuarti apsūdz par žurkas slēpšanu zeķbiksēs

Kāda stjuarte no Ņujorkas tikusi apsūdzēta par dekoratīvās žurkas slēpšanu zeķbiksēs ar nolūku darba pienākumu izpildes laikā mājdzīvnieku pārvadāt uz lidmašīnas klāja.

Tomēr 55 gadus vecā lidsabiedrības American Airlines stjuarte Luanna Džambatista atzīst, ka viņas kolēģu izteiktie apgalvojumi ir "absurdi" un "melīgi". Turklāt viņa piebildusi, ka kolēģiem sievietes dzīvi izdevies sagāzt kājām gaisā.

Liecinieku vidū ir kāds pilots, kurš apgalvo, ka 2012. gada 26. februārī sievietei lidostā esot palīdzējis izkāpt no mikroautobusa. Balstoties uz Bruklinas federālajā tiesā iesniegtajiem dokumentiem, viņš esot redzējis "izvirzījumu [viņas] kabatā", kurā atradies "kas līdzīgs mājdzīvniekam". Toties lidojuma laikā no Sentmartēnas uz Maiami stjuartes kolēģe esot redzējusi, kā viņa "baro žurkas".

Džambatista, kura gan nenoliedz, ka ir kaislīga dzīvnieku mīļotāja, stāsta, ka kolēģu aizdomas noteikti saistītas ar atgadījumu, kad viņa krūzītē esot paslēpusi savas pusdienas. To sieviete darījusi, lai pasažieru priekšā neizskatītos neprofesionāli.

Kad pēc nosēšanās Floridā stjuartes kolēģi pasūdzējās par novēroto, ASV Imigrācijas un kontrabandas apkarošanas dienesta darbinieki sievieti iztaujāja un apmēram stundu pārmeklēja viņas personīgās mantas.

Lai gan grauzēji tā arī netika atrasti, Džambatista iekļauta lidsabiedrības "melnajā sarakstā", bet federālie aģenti nu pievērš pastiprinātu uzmanību viņas personīgajām mantām, pēc sievietes vārdiem, apgrūtinot došanos uz darbu. Turklāt viņa cieš no pēctraumas stresa sindroma.

Džambatista, kura par stjuarti strādā jau 33 gadus, pēc notikušā no lidsabiedrības American Airlines tiesas ceļā grasās piedzīt kompensāciju par nodarīto kaitējumu, piebilstot, ka savus mājdzīvniekus nekad nav ņēmusi līdzi uz darbu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
AAE - Dubaija! Latvia Tours
Saules un jūras baudītājiem piemērotākais laiks ir pavasaris un rudens, jo tieši tad var iegūt lielisku iedegumu, bet vakaros atvēsināties kādā | Skatīt vairāk
no 736.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47985196sec.