Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss ar balto šokolādi.

Sastāvdaļas:

Baltā šokolāde – 0.100

Olu baltumi – 2 gb

Saldais krējums – 0.050

Laims – 1/2 gb

Cukurs, vanilīns

Meža ogas (mellenes, avenes, kazenes, zemenes)

Pagatavošana:

- Šokolādi izkausē ūdens peldē.

- Saputo olu baltumus ar laima sulu, saldo krējumu, cukuru un vanilīnu stingrās putās.

- Kad šokolāde izkausēta un nedaudz atdzisusi, iecilā saputoto krējumu un olu baltumus.

- Visā masā iecilā 1/3 no sausām nomazgātām ogām. Pārpalikušās ogas sablenderē.

- Musu kārto uz šķīvja, pārlej ar ogu mērci un pārkaisa ar ogām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Trīs "A" Alūksnes ezerā Alūksnes TIC
Piektdien, 2. maijā Alūksnes ezerā notiks laivošanas pasākums ģimenēm un draugiem “Trīs “A” Alūksnes ezerā” ar devīzi “AIRĒ – ATKLĀJ | Skatīt vairāk
Latvija
KONCERTUZVEDUMS  "Es saucu pati - es esmu" Tukuma TIC
Te savīsies dažādu latviešu komponistu sieviešu kora skaņdarbi ar Aspazijas dzeju un literāri muzikālu scenāriju, kura pamatā ir Raiņa un Aspazijas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2025 - 27.04.2025 "Grabulis" Pūres Kultūras namā Tukuma TIC
Andris Bulis par "Grabuli": "Mēs esam divi lieliski aktieri. Gints - lielisks, Es - otrs. " | Skatīt vairāk
Aveņu SPA kūre - viesnīca Ezeri, Siguldā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām standarta numurā, brokastis, SPA atpūtas programma | Skatīt vairāk
no 250 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43632412sec.