Turpinām stāstīt par tūrisma nozares pārstāvju skaistākajiem ceļojumiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina stāstīt par tūrisma nozares pārstāvju skaistākiem ceļojumiem. Pirmajā publikācijā savos skaistākajos ceļojumos dalījās Novatours direktors Leonīds Močeņevs, Fortuna Travel direktore Larisa Koļesņikova, Eltur direktore Elīna Jegorova un Travel Time direktors Ēriks Lagzdiņš - lasi šeit.

Šajā reizē savus skaistākos ceļojumus atklās Remiro Travel valdes locekle Rovena Jakubovska, Go Adventure direktors Aleksejs Kriščuks un Pro Travel vadītāja Aļona Rogale-Homika.

Go Adventure direktors Aleksejs Kriščuks: "Skaistākais ceļojums ir bijis uz Tenerifes salu, kur atpūtos pagājušā gada novembrī. Lai gan biju tur vien piecas dienas, piedzīvoju fantastisku atpūtu. Ceļojuma laikā kopā ar ģimeni dzīvojām villā, devāmies manis organizētās spontānās ekskursijās pa salu, apmeklējām Loro parku. Šī ceļojuma laikā pirmoreiz izmēģināju daivinga sniegtās iespējas - niru kopā ar bruņurupučiem. Ceļoju arī pa Latviju, piemēram, pagājušās brīvdienas pavadīju Ventspilī, kur tika aizvadīti pilsētas svētki."

Remiro Travel valdes locekle Rovena Jakubovska: "Par skaistām varētu dēvēt visas apmeklētās vietas, bet viena no savdabīgākajām - Īslande. Vulkāniskās mēness ainavas, geizeri, darbojošies vulkāni, džakuzi mājas pagalmā, ko visa gada garumā piepilda karstas ūdens šaltis, kas šļācas ārā no pazemes dzīlēm... Tektoniskā lūzuma vieta, kas ik gadu arvien attālina Eiroāzijas plātni no Amerikas plātnes un nostāsti par bezvēsts pazudušajiem, kas iespējams iekrituši šajā lūzuma vietā, uz ko vietējie atbild ar tieši tādu pašu attieksmi, kā mēs, dzirdot par kārtējā autoāvārijā bojāgājušajiem. Tā ir vieta, kur daba, nevis cilvēki diktē noteikumus... Tik sirreāli un skaisti!"

Pro Travel vadītāja Aļona Rogale-Homika: "Visskaistākais ceļojums piedzīvots Indijā - Goa, jo ne tikai Indija, bet arī visa Āzija ir neparasta, atšķirīga no citām vietām Eiropā. Indijā viesojos 2010. gada janvārī un esmu pārliecināta, ka noteikti vēl atgriezīšos tur. Runājot jau par tuvākiem ceļojumiem, rudenī plānoju doties uz Turciju."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43918896sec.