Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Sastāvdaļas:

6 lieli kartupeļi

sāls

5 ēdamkarotes olīveļļas

6 daiviņas ķiploku, smalki sakapātus

2 tējkarotes sasmalcinātu svaigu timiāna lapu

¼ tējkarote sarkanā čilli pārslas

2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu kapātas pētersīļu lapas

Pagatavošana:

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri. Notecina un ļaujiet atdzist mazliet. Pievieno ķiplokus, timiānu un čili pārslas. Kartupeļus sagriež daiviņās. Dziļā pannā ielej eļļu, lai tā nosegtu restītes, uz kurām cep kartupeļus, kamēr tiem parādās svītras no restēm - aptuveni 6 minūtes. Noņem no plīts. Apbārsta ar ķiploku un pētersīļu maisījumu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12620306sec.