Autors: Daiga Bazule/Ilze Kešāne
Avots: BalticTravelnews.com/Foodnetworktv.com
Sastāvdaļas:
6 lieli kartupeļi
Reklāma
sāls
5 ēdamkarotes olīveļļas
6 daiviņas ķiploku, smalki sakapātus
2 tējkarotes sasmalcinātu svaigu timiāna lapu
¼ tējkarote sarkanā čilli pārslas
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu kapātas pētersīļu lapas
Pagatavošana:
Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri. Notecina un ļaujiet atdzist mazliet. Pievieno ķiplokus, timiānu un čili pārslas. Kartupeļus sagriež daiviņās. Dziļā pannā ielej eļļu, lai tā nosegtu restītes, uz kurām cep kartupeļus, kamēr tiem parādās svītras no restēm - aptuveni 6 minūtes. Noņem no plīts. Apbārsta ar ķiploku un pētersīļu maisījumu.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.