Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Vairs atlikušas vien trīs dienas, lai ļautos garšu ceļojumam Gastronomijas festivāla laikā, kas ilgs līdz svētdienai, proti, 8. septembrim. Travelnews.lv piedāvā iepazīties ar restorāna Čarlstons īpašo piedāvājuma festivāla laikam.
Uzkoda
Reklāma
Dūmoti vērša vaigi
plāni griezti, zemā temperatūrā dūmoti, vērša vaigi
pasniegti ar skābā krējuma-mārrutku putām un svaigiem zaļumiem
vai
Dūmotu tīģergarneļu tartars
ar svaigo fenheli, kresēm un citrusa jogurtu
Pamatēdiens
Uz alkšņa dēļa cepta laša fileja,
pasniegta ar sviestā svilinātiem dārzeņiem un granātābola mērci
vai
Teļa ribas, 5 stundas dūmotas, glazētas ar pašmāju BBQ mērci, pasniegtas ar batāšu- garšaugu biezeni
Deserts
Smiltsērkšķu siera kūka
ar kanēļa-vaniļas mērci
Cena par komplektu 13.95 Ls



Par restorānu:
Čarlstons – labākais BBQ restorāns Rīgā.
Katru dienu mēs gatavojam gardu un sulīgu BBQ izmantojot tikai labākos produktus. Mēs radam unikālas garšas nianses dūmojot gaļu 4 līdz14 stundas alkšņu malkas dūmos. To visu mēs pasniedzam ar mūsmāju BBQ mērci un jūsu izvēlētām piedevām.
Lūk ko mēs esam iemācījušies: BBQ- tas ir vienkāršs un tradīcijām bagāts pagatavošanas veids, kas liek dziedāt dvēselei. Tā ir māksla, mīlestība un kaislība.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.