Saņem itāļu garšas devu - Hotel Segevold restorānā novembris pasludināts par pastas mēnesi

Novembrī Siguldas viesnīcas Hotel Segevold restorāns Garšas Frekvence aicina doties krāsainā un saulainā garšu ceļojumā, jo tieši šis drēgnais rudens mēnesis restorānā ir pasludināts par pastas mēnesi. Kādēļ tieši pasta un kas īpašs viesus sagaidīs novembrī, vaicājām restorāna Garšas Frekvence šefpavāram Ronaldam Strigunam.

Sakiet, kādēļ tieši šis ēdiens un kādēļ tieši no itāļu virtuves tika izraudzīts kā novembra galvenais akcents restorānā?

Vasara ar svaigēšanu ir pagājusi un sākušies vēlie, tumšie rudens vakari, kad gribas vieglu, bet sātīgu ēdienu. Tieši tāpēc ir pasta! Pasta ir ļoti piemērota pārejai no vasaras uz ziemu, kad var likt kopā daudz vasaras produktu un pastu, kas gatavota no kvalitatīvām izejvielām un ir sātīga. Restorāna Garšas Frekvence ēdienkarte pārstāv Eiropu – tāpēc šoreiz Itālija, tāpēc pasta.

"Vidējais latvietis", iespējams, neko daudz par pastām nemaz nezina. Pastāstiet vairāk par pastu!

Tieši "vidējam latvietim" būtu jādraudzējās ar pastām. Šis ēdiens ir ātri pagatavojams, der gan gaļas cienītājam, gan veģetārietim. Pastai atliek pielikt piciņu sviesta un uzbērt rīvētu sieru – sātīgs ēdiens ir gatavs, tas ir tas, kas mūsu steidzīgajā laikā ir ļoti vajadzīgs – ātri, ērti un gardi. Protams, vislabāk ir izvēlēties kvalitatīvu pastu, vai gatavojot pastu mājas apstākļos lietot labus produktus. Pasta ir labs produkts arī bērnu ēdienkartei, jo pastai var pievienot tos produktus, kas garšo bērnam, var pasniegt krāsainu pastu un no pastas veidotas figūriņas. Tāpat kā piparkūku cepšanu Ziemassvētku gaidīšanas laikā, arī pastas gatavošanu var pārvērst par ģimenes brīvdienu tradīciju.

Kādas pastas Garšas Frekvence piedāvās viesiem novembrī? Ar ko tās būs īpašas?

Centīsimies piedāvāt visiem pazīstamas pastas, ļaut pašiem kombinēt piedevas, lai labāk var izprast garšas un gūt baudījumu. Papildus piedāvāsim netradicionālus variantus – gan pastām, gan kombinācijās ar piedevām. Ļausim klientam pašam saprast vai izvēlētā pasta garšo labāk, pievienojot mērcei baltvīnu. Klients pats varēs novērtēt vai mainās garša pastai, ja pievieno rīvētu vai skaidu sieru. Ir daudz mazu "knifiņu" kā var mainīt pastas garšu. Par šiem "knifiņiem" klienti varēs paši pajautāt šefpavāram, jo šefpavārs cenšas katram klientam novēlēt "Labu apetīti!" un pārmīt dažus vārdus par pasniegto ēdienu.


Kuru no pastām ieteiktu nogaršot īsteniem gardēžiem? Vai variet atklāt šīs pastas pagatavošanas nianses?

Varbūt melno pastu (fetuchini) ar mazo baraviku mērci?! Kādēļ? Tādēļ, ka vēl gaisā virmo rudens aromāts, atmiņas par mežā atrastām baraviciņām, īstu lauku saldo krējumu. Jebkurš ēdiens, kas gatavots no labiem produktiem un ar mīlestību, būs visgardākais...

Novēlējums Travelnews.lv lasītājiem – gardēžiem!

Labs cilvēks – paēdis cilvēks! Cienīt sevi – tas nozīmē  - ēst labas un kvalitatīvas lietas, jo mēs esam, ko mēs ēdam!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelsegevold.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aktualitātes nedēļas nogalē Tukuma TIC
Pavasaris atnes ne tikai siltākus laikapstākļus, bet arī daudzveidīgus un aizraujošus kultūras pasākumus Tukuma novadā. | Skatīt vairāk
Latvija
2 nakšu atpūta Jūrmalā Estravel Latvia
Darba dienu piedāvājumi pāriem un ģimenēm // Baltic Beach Hotel & SPA // līdz 30.05. | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Trīs "A" Alūksnes ezerā Alūksnes TIC
Piektdien, 2. maijā Alūksnes ezerā notiks laivošanas pasākums ģimenēm un draugiem “Trīs “A” Alūksnes ezerā” ar devīzi “AIRĒ – ATKLĀJ | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2025 - 26.04.2025 Pārgājiens piekrastē Tukuma TIC
Veselībau veicinošs pārgājiens ar Ilzi Luteri. Alabatros Home - Plieņciema skatu laukums - Albatross Home, kur Jūs sagaidīs silta, uz uguns vārīta | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69231415sec.