Bagātam Mārtiņdienas galdam - Lido iesaka cepta cāļa pagatavošanas recepti

Jau svētdien pie durvīm klauvēs Mārtiņdiena. Ja Mārtiņa mājās vēl nav zināms, ko galdā celt ciemiņiem, vērts ielūkoties Lido ieteiktajā receptē.

Cepts cālis

Pagatavošana:

Franču sinepes sajauc ar medu vienādās daļās un pēc garšas pievieno sāli un  piparus. Veselu cāli vai puscāli ierīvē ar sagatavoto marinādi. Atstāj marinēties uz nakti. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai zeltaini brūnu, izņem no cepeškrāsns un pārsmērē ar medu. Gatavus cāļus (ar silikona otiņu) pārsmērē ar cepšanas laikā izdalījušos sulu. Pasniedz ar ceptiem āboliem.

"Lai labi garšo!" vēl Lido kolektīvs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8831749sec.