Bagātam Mārtiņdienas galdam - Lido iesaka cepta cāļa pagatavošanas recepti

Jau svētdien pie durvīm klauvēs Mārtiņdiena. Ja Mārtiņa mājās vēl nav zināms, ko galdā celt ciemiņiem, vērts ielūkoties Lido ieteiktajā receptē.

Cepts cālis

Pagatavošana:

Franču sinepes sajauc ar medu vienādās daļās un pēc garšas pievieno sāli un  piparus. Veselu cāli vai puscāli ierīvē ar sagatavoto marinādi. Atstāj marinēties uz nakti. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai zeltaini brūnu, izņem no cepeškrāsns un pārsmērē ar medu. Gatavus cāļus (ar silikona otiņu) pārsmērē ar cepšanas laikā izdalījušos sulu. Pasniedz ar ceptiem āboliem.

"Lai labi garšo!" vēl Lido kolektīvs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras saulgriežu pasākumi Gaujas Nacionā EnterGauja
Apvienojot senču tradīcijas ar Latvijas pirmatnīgās dabas burvību, arī šogad Gaujas Nacionālais parks piedāvā daudzveidīgus pasākumus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2025 - 22.06.2025 Saulgrieži Āraišos Cēsu TIC
Āraišu arheoloģiskais parks aicina vasaras īsākajā naktī – no 21. uz 22. jūniju – piedzīvot īpašu Saulgriežu burvību pasākumā “Zaļās | Skatīt vairāk
5 EUR
Valmiermuižas Etnomūzikas Festivāls EnterGauja
Koncerti • uguns perfomance • cirks • dzeja • meistarnīcas • māksla • izjādes ar zirgiem | Skatīt vairāk
Naktsmītnes Tavām brīvdienām EnterGauja
Gaujas Nacionālajā parkā: no dabas ieskautiem kempingiem līdz brīvdienu mājām, no elegantām viesnīcām līdz karaliskām pilīm, muižām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28195596sec.