Ar visas Latvijas līdzdalību taps unikāls videostāsts – "Latvija bilžu rāmītī"

2013. gada 13. novembrī Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!" ietvaros sāk unikāla videostāsta – "Latvija bilžu rāmītī" – veidošanu. Līdz 1. decembrim ikvienam ir iespēja balsot par skaistāko Latvijas vietu video fragmentiem, no kuriem tiks izveidots Latvijai veltīts videostāsts.

TAVA sadarbībā ar Latvijas jaunatklāšanas raidījuma "TE!" komandu ir apkopojuši skaistāko Latvijas vietu video fragmentus gan no vietējā tūrisma veicināšanas kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!" 20 vēstnešu videostāstiem, gan raidījuma "TE!" sērijām un aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kā arī visā pasaulē mītošos latviešus kopīgiem spēkiem radīt unikālu videostāstu. Skaistāko Latvijas vietu video fragmentus montēs "Vides filmu studija", bet videostāsta pavadījums būs īpaši šai kampaņai veidots jauns aranžējums Renāra Kaupera un Imanta Ziedoņa dziesmai "Mazā bilžu rāmītī".   

Armands Slokenbergs, TAVA direktors: "Noslēdzot vietējā tūrisma veicināšanas kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!" rudens sezonu, aicinām piedalīties unikāla Latvijas videostāsta veidošanā – "Latvija bilžu rāmītī". Tas būs stāsts par Latviju, kas mums katram ir atšķirīga, skaista un neatkārtojama. Videostāstu veidos paši latvieši, balsojot par skaistākajām Latvijas pilsētu un reģionu vietām, liekot tās bilžu rāmītī un kopīgi radot īpašu Latvijas vietu videostāstu. Tas būs videostāsts par mūsu Latviju, kādu to redzam mēs paši un vēlamies parādīt ceļotājiem no visas pasaules."

Par skaistākajām Latvijas vietām iespējams nobalsot aplikācijā "Atklāj Latviju no jauna!" lapā portālā Draugiem.lv (www.draugiem.lv/AtklajLatviju), kur arī varēs sekot līdzi videostāsta balsojuma norisei un Latvijas skaistāko vietu topam. Katram lapas sekotājam katru dienu ir iespēja balsot par vairākiem video fragmentiem. Balsojums par "Latvija bilžu rāmītī" iekļautajām vietām noslēgsies 1. decembrī, bet videostāsta pirmizrāde plānota 10. decembrī.

Par "Atklāj Latviju no jauna!"

Tūrisma attīstības valsts aģentūras rīkotā kampaņa "Atklāj Latviju no jauna!" tika uzsākta 2012. gada novembrī ar mērķi aicināt iedzīvotājus vairāk iepazīt Latviju un apceļot to visos gadalaikos. Latvijas atklāšana notiek kopā ar labās gribas vēstnešiem, kuri 20 videostāstos iepazīstina ar pašu atklātām Latvijas vietām, aicinot ceļotājus izbaudīt katram gadalaikam piemērotākās, aizraujošākās izklaides un atpūtas iespējas Latvijas pilsētās un reģionos. Kampaņas vēstneši – Latvijā dzīvojoši ārzemnieki vai latvieši, kuri atgriezušies mājās pēc ilgākas prombūtnes, – aicina paraudzīties citām acīm uz jau zināmām Latvijas vietām un atklāt tās no jauna. "Atklāj Latviju no jauna!" kampaņas idejas autors un īstenotājs ir reklāmas aģentūra "The Matter".

"Atklāj Latviju no jauna!" kampaņas aktualitātes pieejamas mājas lapā www.atklaj-latviju.lv un sociālo tīklu lapās – www.draugiem.lv/atklajlatviju un www.facebook.com/atklajlatviju, vēstnešu video stāsti skatāmi "Atklāj Latviju no jauna!" Youtube kanālā: www.youtube.com/channel/UChAm5m2z2McT8EmH2NpsiCA.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48436999sec.