Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāri Marinu Sokolovu. Šefpavārei jautājām viņas viedokli par galda klāšanas veidu un pasniedzamajiem ēdieniem 18. novembra svētkos.

"Galda klājumam iesaku izvēlēties sarkanbaltsarkano tematiku. Ar baltu galdautu klājiet galdu, to rotājiet ar sarkanām svecēm un salvetēm," iesaka Marina Sokolova. Restorāna Elefant šefpavāra Neatkarības dienas svētku maltītei piedāvā ēdienus no latviešu virtuves. Marina min, ka var izvēlēties siļķi ar biezpienu un vārītiem kartupeļiem vai cūkgaļas cepeti ar pupiņām. Savukārt, domājot par dzērieniem, šefpavāre pieskaņo karsto vai auksto kokteili ar Rīgas balzamu - Melnais balzams ar upeņu - ābolu sulu un kanēļa standziņu vai Dzirkstošais vīns ar Rīgas upeņu balzamu.

"Latvijas 95. dzimšanas dienā Travelnews.lv lasītājiem vēlu veselību, labklājību un izturību!" tā Wellton Elefant Hotel šefpavāre.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.wellton.com

Alkohola lietošana var būt kaitīga Jūsu veselībai

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras karstākie datumi aizpildas strauji Kaļķu vārti
Vasaras karstākie datumi aizpildas strauji! Rezervē neaizmirstamu kāzu banketu laicīgi. Rīgas restorāns vecpilsētas vēsturiskajā un darījumu | Skatīt vairāk
Ātrākais veids kā tikt ziņu jaunumos! TurismaBizness.lv
Tikai 24 stundu laikā par 130 eiro + PVN ir iespējams nokļūt tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv un BalticTravelnews.com ziņu lentā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::7.71857285sec.