Foto: BalticTravelnews.com
Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāri Marinu Sokolovu. Šefpavārei jautājām viņas viedokli par galda klāšanas veidu un pasniedzamajiem ēdieniem 18. novembra svētkos.
"Galda klājumam iesaku izvēlēties sarkanbaltsarkano tematiku. Ar baltu galdautu klājiet galdu, to rotājiet ar sarkanām svecēm un salvetēm," iesaka Marina Sokolova. Restorāna Elefant šefpavāra Neatkarības dienas svētku maltītei piedāvā ēdienus no latviešu virtuves. Marina min, ka var izvēlēties siļķi ar biezpienu un vārītiem kartupeļiem vai cūkgaļas cepeti ar pupiņām. Savukārt, domājot par dzērieniem, šefpavāre pieskaņo karsto vai auksto kokteili ar Rīgas balzamu - Melnais balzams ar upeņu - ābolu sulu un kanēļa standziņu vai Dzirkstošais vīns ar Rīgas upeņu balzamu.
Reklāma

"Latvijas 95. dzimšanas dienā Travelnews.lv lasītājiem vēlu veselību, labklājību un izturību!" tā Wellton Elefant Hotel šefpavāre.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.wellton.com
Alkohola lietošana var būt kaitīga Jūsu veselībai
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.