Lufthansa 42 zviedrus pārliecina mainīt vārdu

Cik radikālu soli jūs spētu spert, lai iegūtu galveno balvu lidsabiedrības izsludinātā konkursā – iespēju uzsākt "jaunu dzīvi" Berlīnē?

Kad Vācijas aviokompānija Lufthansa Zviedrijā izsludināja itin neparasto konkursu, domājams, netika paredzēts, ka oficiālu vārda maiņu varētu veikt tik daudz ļaužu.

Lai pretendētu uz galveno balvu – bezmaksas aviobiļeti uz Berlīni un iespēju vienu gadu bez maksas dzīvot pilnībā mēbelētā, ekskluzīvā dzīvoklī kādā no tās priekšpilsētām, konkursa dalībniekiem nācās nomainīt savu vārdu uz Klauss-Heidija, kas ir divu izplatītu vācu personvārdu apvienojums.

Kā atzīst lidsabiedrības pārstāvji, zviedri izrādīja milzu atsaucību – 42 cilvēki patiešām bija nomainījuši savu vārdu. Lufthansa nesen nosaukusi konkursa uzvarētāju: tas ir 24 gadus vecais Mikels Andersons, kurš nu jau kļuvis par Klausu-Heidiju Andersonu.

Arī pārējiem konkursa dalībniekiem, kuri nomainījuši savu vārdu, solīts izsniegt balvas, tostarp 100 000 bezmaksas kilometru lidojumiem ar Lufthansa.

Kā izteicies Lufthansa mārketinga speciālists Magnuss Engvals, ideja par savdabīgo konkursu nodēvējama par "vienkāršu" un "nedaudz absurdu, taču pozitīvā ziņā".

"Klausiem-Heidijām ir viena kopīga īpašība – viņiem piemīt motivācija vai sapnis mainīt kaut ko savā dzīvē," atzīst Engvals. "Tieši šim nolūkam der Berlīne. Tā ir ļoti brīva pilsēta – daudzējādā ziņā."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.23406792sec.