Mēness kalendārs tagad arī mobilajos tālruņos

Priecīga ziņa visiem, kuriem ikdienas nodarbe ir dzīvot pēc Mēness un Saules ritma. Astrologi.lv universālais un individuālais Saules un Mēness kalendārs ir pieejams mobilajās ierīcēs. Līdz ar mobilās kalendāra versijas izveidi, astrologi.lv radījuši arī virkni citu Mēness un Saules kalendāra jauninājumu, kuriem līdzvērtīgu nav nedz Latvijā, nedz ārzemju astroloģijas saitēs.

"Ideja par "mobilā" kalendāra izveidi nāca no pašiem Mēness un Saules kalendāra lietotājiem, kuri ar mani tiekoties, atgādināja, cik ērti viņiem tas būtu ikdienas skrējienā. Arī pats, protams, lietojot paša radītos kalendārus, arvien biežāk atskārtu, ka šāda kalendāra pieeja ļoti atvieglotu dzīvi. Tagad Mēness, Saules, Veiksmīgo nodarbju kalendāri un katra Individuālais Dienas luksofors un Numeroloģiskās Personālas dienas apraksti atradīsies vienmēr līdz tālrunī," skaidro Astrologi.lv izveidotājs Kristaps Baņķis.

"Mēs varam būt lepni, ka Saules un Mēness ritma izpratnē kopā ar Astrologi.lv esam viena no zinošākajām nācijām!" uzskata astrologs Kristaps Baņķis.

Viens no būtiskākajiem jaunumiem, par ko saņemtas jau daudz labu atsauksmju, ir visu planētu ietekmju apkopojums "Dienas luksoforā". Līdzīgi kā satiksmes regulēšānas luksoforam, sarkanā, dzeltenā, zaļā krāsā uzrāda enerģētikas sadalījumu diennakts ceturkšņos. Šāda enerģētika attiecas uz pilnīgi visiem, bet katrs to izdzīvo individuāli. Tādēļ, kā norāda astrologs Kristaps Baņķis, pēc personas dzimšanas datiem izveidotais individuālais "Dienas luksofors" parādīs tieši katra indivīda diennakts harmoniskās, neitrālās un spriedzes stundas.

"Zinot savu enerģētikas plūsmu, līdzīgi kā satiksmes krustojumā, stāvot pie luksofora, Tu zināsi, kad Tev ir dota zaļā gaisma, kad jādzīvo neitrālā režīmā, bet kad jāapstājas, jo deg sarkanā gaisma. Daudzu gadu garumā tas pārbaudīts – strādā!" pārliecināts projekta autors.

Būtiski ir arī individuālie Saules un Mēness cikli, kas parāda kā aug un dilst enerģētika gada un ikmēneša griezumā. Kalendāra lietotājiem dzīvi krietni atvieglo arī Veiksmīgo dienu plānotājs, kas apvieno visus Saules un Mēness cikla nosacījumus: Mēness fāzi, Zodiaka zīmi, Mēness un Saules dienu, aptumsumu enerģētiku, Apogeja un Perigeja ietekmi un Čika laiku. Proti, tādas populāras nodarbes kā čeku dedzināšana, matu un nagu griešana, līguma slēgšana, iepirkšanās, zobu labošana un vēl pavisam 240 nodarbes ir izvērtētas pēc visiem dabas cikla nosacījumiem un kalendāra lietotājam pasniegti jau kā gatavi ieteicamākie datumi un labvēlīgākie laiki.

Kalendāra mobilā versija parādīsies automātiski, ja apmeklēsi Astrologi.lv no sava tālruņa. Reģistrējoties kalendāra lietošanas privilēģijām, pieeja ir tieši Individuālajam Saules, Mēness un Numeroloģiskajam kalendāram, kuru varēs redzēt visam reģistrācijas periodam.

Sīkāk par kalendāru skatīt šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8447721sec.