Tagad arī Daugavpilī "Cash & Drive" koncepta degvielas uzpildes stacija

No šī gada februāra tiek paplašināts projekts "Cash & Drive", piedāvājot rekordaugstas atlaides degvielai arī Daugavpilī.

No 3. februāra "LUKOIL" degvielas uzpildes stacija, kas atrodas Daugavpilī, Višķu ielā 17L, pievienojas "Cash & Drive" konceptam, ko visspilgtāk raksturo projekta moto – ar skaidru naudu lētāk! Turpmāk šajā degvielas uzpildes stacijā norēķiniem tiek pieņemta tikai skaidra nauda, no kuras tiek piedāvāta fiksēta atlaide 5,0 eiro centu apmērā par katru degvielas litru.

Pirms gada, 2013. gada februārī, kompānija "LUKoil Baltija R" uzsāka jaunu projektu Latvijā – "Cash & Drive", kas tulkojumā nozīmē "Maksā skaidrā naudā un brauc". Projektu uzsākot, šādā režīmā darbojās divas "LUKOIL" uzpildes stacijas – Rīgā, Dārzciema ielā 64a un Mūkusalas ielā 78. Pēc gada veiksmīgas projekta darbības kompānijas vadība nolēma "Cash & Drive" tīklu paplašināt arī Latgales reģionā.

"Cash & Drive" koncepta ietvaros klienti par degvielu maksā tikai skaidrā naudā. Tādējādi tiek ieekonomēts uz bankas transakcijām, kā rezultātā kompānija var klientiem piedāvāt rekordaugstu atlaidi degvielai. Šajās degvielas uzpildes stacijās bankas un atlaižu kartes netiek pieņemtas. Jāatzīmē, ka korporatīvo klientu kartes tiek apkalpotas tāpat kā iepriekš, ņemot vērā parastos līguma nosacījumus.

Projekts "Cash & Drive" tika aizsākts jau pirms 2 gadiem Lietuvā. Šī koncepta degvielas uzpildes stacijas Lietuvā ir ļoti pieprasītas un strādā ar panākumiem gan Viļņā, gan arī citās lielākajās pilsētās – Paņevežā un Kauņā.

SIA "LUKoil Baltija R" tika izveidota 1993. gada 21. jūnijā. Šodien "LUKoil Baltija R" ir viena no vadošajām kompānijām, kuras strādā Latvijas naftas produktu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības tirgū. Uzņēmumam pieder 1 naftas bāze un 39  degvielas uzpildes stacijas, no kurām 33 stacijas ir aprīkotas ar moduļiem auto gāzes tirdzniecībai. Kompānijā strādā vairāk nekā 450 darbinieku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.1039629sec.