Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls Rīgā aicina izbaudīt ziemas priekus svaigā gaisā

Svētdien, 23.februārī, Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Uzvaras bulvārī 15, visas dienas garumā norisināsies Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls, kura laikā ikviens ir aicināts piedalīties dažādās ziemas aktivitātēs svaigā gaisā. Ieeja un dalība pasākumā ir bez maksas.

Festivāla raibā programma piedāvā izklaides visas dienas garumā. Jau sākot no pulksten 11.00 būs iespēja pamēģināt fotoorientēšanos, veidot ziemas pastkartes, piedalīties ģimenes slēpojumā. Dienas gaitā būs iespēja vērot daiļslidošanas paraugdemonstrējumus, sacensties kamaniņu sprintā un izbraukt ar haskiju pajūgu. Tāpat ikviens interesents varēs piedalīties nūjošanas nodarbībās un brīvdabas vingrošanā, iemēģināt roku kērlinga spēlē, vērot ledus skulptūru veidošanu un daudz ko vēl.

Līdztekus sportiskām aktivitātēm, pasākuma laikā uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies bērni un dažādas folkloras kopas. Visu dienu apmeklētājiem būs iespēja vērot amatniekus darbībā, kā arī iegādāties viņu darinājumus.

Ziemas sportisko aktivitāšu festivālā aicināts piedalīties jebkura vecuma iedzīvotājs, jo plašajā aktivitāšu klāstā katrs sev varēs atrast interesējošu nodarbi. Festivāla organizatori aicina ierasties ikvienu, līdzi ņemot ģimenes locekļus, vecvecākus, kaimiņus un draugus. Īpaši gaidītas ir ģimenes ar bērniem.

"Jau tagad visi esam Olimpisko spēļu sajūtās. Ceram, ka mūsu sportisti iepriecinās mūs ar daudzām medaļām, un šis ziemas festivāls būs kā svētki, ko varēsim svinēt gan sev, gan mūs sportistiem par godu! Ceram, ka šī ziemas festivāla rīkošana saglabāsies kā tradīcija, ko varēsim turpināt arī nākamgad," raksturojot sporta festivālu, uzsver pasākuma organizatori.

Pasākuma programma un sīkāka  informācija pieejama interneta vietnē www.ziemasfestivals.lv.

Festivāla mērķis ir nodrošināt visu vecumu iedzīvotajiem bezmaksas pasākumu, kas sekmētu viņu fiziskās aktivitātes, radošās izpausmes, veicinātu ģimenes kopīguma stiprināšanu un līdzdarbošanos vienotā komandā.

Ziemas sportisko aktivitāšu festivālu piedāvā Rīgas pašvaldība, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to atbalsta Delfi.lv, 1188.lv, Maminuklubs.lv, Cālis.lv, MammamunTetiem.lv, Radio „Star FM”, Riga Radio.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73596001sec.