AUSTRASDIENAS 2014 - Austra Pumpure viesojas Rīgā un Cēsīs

Austra Pumpure – dziesminieku kustības aizsācēja un veicinātāja Latvijā – martā svin savus vārda svētkus, veidojot ikgadējo koncertu ciklu "Austrasdienas". Šogad Austra Pumpure un austrasbērni koncertēs ne tikai Liepājā un Rīgā, bet arī Cēsīs. "Austrasdienas" sākās marta sākumā dziesminieces vēju pilsētā, savukārt Rīgā Austra Pumpure viesosies 23. martā pulksten 18.00 Rīgas Latviešu biedrībā (Merķeļa ielā 13) un Cēsīs – 24. martā pulksten 18.00 Cēsu izstāžu namā (Pils laukmā 3).

Šogad, atzīmējot dzejnieka Vika jubileju, "Austrasdienu" koncertu ietvaros Rīgā un Cēsīs dzirdēsim gan Vika dzeju autora lasījumā, gan dziesmas ar viņa vārdiem. Skanēs visiem labi pazīstāmās un mīļās dziesmas – Zilais putniņš, Smilšu rausis, Mīļdziesmiņa, Vienprātība, Betas dziesmiņa, Princesīte un citas. Dzirdēsim gan Imanta Kalniņa, gan citu autoru dziesmas ar Vika vārdiem.

Rīgā Austrai Pumpurei dziesmā pievienosies tādi austrasbērni un domubiedri kā Agita Kaužēna, Silvija Silava, Elīna Līce, Arnis Miltiņš, Ēriks Pozemkovskis, Eduards Cauna, Uldis Kākulis, grupa Jumis un citi. Pēc "Austrasdienām" Rīgā ceļu uz Cēsīm kopā ar Viku turpinās Kristīne Sudmale - Locika, Vita Krūmiņa, Kristaps Sudmalis, Uldis Ozols un citi.

Austra Pumpure un austrasbērni ar patriotisko dziesmu programmu viesosies arī koncertā Alūksnē 25. martā pulksten 13.00, kas notiks Alūksnes pilsētas Tautas namā pasākuma "1949.-2014. Kad apstājas laiks..." ietvaros. Šajā koncertā ieeja bez maksas.

Ieeja koncertos Rīgā un Cēsīs 5 eiro, biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv. Koncertu dienā biļešu cena 7 eiro.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40906191sec.