Latvijas velo pārstāvji gūst panākumus Eiropas lielākajā dzīvesstila velosipēdu izstādē

Latvijas velosipēdu ražotājs uzņēmums Ērenpreiss Original ar LIAA sniegto atbalstu un vairāki velosportisti no Latvijas piedalās un ar labiem panākumiem atgriezušies no Eiropas lielākāsdzīves stila velo  nozares izstādes "Berliner Fahrradschau".

"Berliner Fahrradschau" jeb Berlīnes Velosipēdu izstāde šogad svinēja savu 5 gadu jubileju un norisinājās Berlīnē vēsturisku stacijas ēku kompleksā STATION-BERLIN no 22. līdz 23. martam.

Berlīnes Velosipēdu izstāde starp līdzīgām izstādēm gan Eiropā, gan pasaulē sevi ir nostiprinājusi kā mūsdienīgs un neatkarīgs velosipēdu kultūras un dzīves stila  ikgadējslielākais Eiropas notikums.

Izstādē piedalījās ap 240 velo nozares pārstāvji, zīmoli, ražotāji no visas Eiropas un izstādi 2 dienās apmeklēja aptuveni 15 000 apmeklētāju, kuru vidū bija gan velo entuziasti, gan velosportisti, gan nozares ražošanas un tirdzniecības pārstāvji.

"Jau dienu pirms izstādes atvēršanas publikai bija jūtams pilsētvides kultūras strāvojums un enerģija – šeit ir cilvēki, kas mīl aktīvu, mobilu dzīvi un arī estētiski baudāmas, tehnoloģiski interesantas lietas. Izstādē pārstāvējām tēmu Urban life style jeb pilsētvides dzīvesstils, kas apzīmē un sevī ietver gan klasiskus, gan inovatīvi modernus velosipēdus, gan dizaina risinājumus, gan velo aksesuāru klāstu," stāsta Toms Ērenpreiss, uzņēmuma Ērenpreiss Original valdes priekšsēdētājs.

Ērenpreiss stends jau izstādes pirmajā dienā piesaistīja publikas uzmanību ar saviem velosipēdiem. Publika atzinīgi novērtēja velosipēdu izkopto dizainu, izpildījuma kvalitāti un Ērenpreiss velosipēdu stāstu.

"Izstādes laikā satikām jau esošos partnerus no visas Eiropas, gan dibinājām jaunus kontaktus gan ar individuālajiem interesentiem, gan biznesa pārstāvjiem," atzīst Toms Ērenpreiss.

Izstādē un ap to notiekošajos pasākumos – "Fixed days 2014" piedalījās arī vairāki pārstāvji no Latvijas. Velominitreka sacensībās pirmāsvietas pārliecinoši izcīnīja Latvijas pārstāvji no velo braucēju apvienībām "SBS", "TruFixKru" un "SheFix".

Ērenpreiss velosipēdu darbnīca piedalījās "Berliner Fahrradschau" izstādē ar Latvijas Investīciju Attīstības aģentūras sniegto atbalstu.

Plašāka informācija:

Par Ērenpreiss velosipēdu darbnīcu www.erenpreiss.com

Par "Berliner Fahrradschau" izstādi www.berlinerfahrradschau.de


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11782098sec.