Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Blaumaņa ielas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu aprīļa dienas ēdienkarti. Tajā atradīsiet gan gardu zupiņu, gan salātus, gan pamatēdienu un arī desertu kārajam zobam. Ēdienkartē sev piemērotu ēdienu atradīs arī gavētāji.
Speciālā dienas piedāvājuma pašā augšgalā atradīsiet maigo burkānu Čedaras siera krēmzupu ar svaigām kresēm un Čiabattas čipsiem. Salātu piedāvājumā svaigo lapu salāti ar mozzarella sieru, marinētiem artišokiem, svaigiem tomātiem, krāsaino papriku, grauzdētām mandeļu skaidiņām un balzāmetiķa - olīveļļas mērci. Krāsnī ceptu biešu - kartupeļu sacepumu šefpavārs ir sagatavojis dienas piedāvājuma pamatēdienam. Sacepumam klāt iespējams izvēlēties pikšas fileju, kas sautēta krēmīgā baltvīna - mandeļu krējuma mērcē, cūkgaļas fileju, kas noturēta dzērveņu marinādē, grilēta un glazēta ar pašmāju BBQ mērci, kā arī 1/2 cāli, kas noturēts svaigā timiāna marinādē, krāsnī cepts un pasniegts ar ranch mērci. Savukārt desertā šefpavārs Haralds Mekšs piedāvā smiltsērkšķu parfē ar putotu aveņu mērci.
Reklāma

Vairāk informācijas interneta vietnē www.charlestons.lv
Spied uz attēla, lai palielinātu ēdienkarti

Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.