Brīvdienas aģenta 007 stilā: piedāvā ekskluzīvu ceļojumu Džeimsa Bonda faniem

Apmācība, kā atbrīvot ķīlniekus, spridzināšanas paraugstundas un pakaļdzīšanās ātrlaivās – šie un citi piedzīvojumi ietilpst starptautiskā tūroperatora "Exsus" jaunākajā piedāvājumā, kas kaismīgākajiem Džeimsa Bonda faniem liks šķirties no iespaidīgiem 240 000 eiro.

Kā norāda uzņēmums, ekskluzīvais ceļojums valdzinošāko Eiropas pilsētu apmeklējumus apvieno ar apmācībām un pārbaudījumiem, kādi jāiztur britu izlūkdienesta aģentiem. "Topošos spiegus" apmācīs bijušie Lielbritānijas specvienību locekļi, no kuriem daži palīdzējuši arī aktierim Danielam Kreigam sagatavoties Džeimsa Bonda lomai.

Dalība aizraujošajā piedzīvojumā izmaksā sākot no aptuveni astoņiem tūkstošiem eiro par vienu dienu ilgu "misiju" Lielbritānijā līdz pat gandrīz 240 000 eiro par četru dienu ceļojumu, kurš nodēvēts par "Operation Connery" un ietver naktsmītnes Nicā, Monako, Ženēvā un Prāgā, "pakaļdzīšanos" ātrlaivās, lidojumus helikopterā un pilnu apmācības kursu kādā militārā institūcijā Ženēvā, kā arī daudzus citus piedzīvojumus aģenta 007 stilā.

Viena no interesentiem piedāvātajām "misijām" ietver inscenētu ķīlnieku atbrīvošanu gleznainā vietā netālu no Prāgas, kas noslēdzas ar elegantām vakariņām pieczvaigžņu viesnīcā "Alchymist Grand Hotel" Čehijas galvaspilsētas centrā. Tiek piedāvāts arī atsevišķs ceļojums uz "GoldenEye" villu Jamaikā, kur savulaik dzīvojis Jans Flemings, Džeimsa Bonda tēla radītājs. Mūsdienās šeit ierīkota ekskluzīva viesnīca, kurā numuru cenas sniedzas līdz pat nepilniem sešiem tūkstošiem eiro par nakti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.39677405sec.