Vecrīgā atvērts jauns restorāns Niklāvs, aicinot viesus uz pusdienu bufeti

Sākot ar maija vidu, Vecrīgas četrzvaigžņu viesnīcas Radi un draugi telpās apmeklētājiem ir pieejams jauns restorāns ar nosaukumu Niklāvs. Restorāns izceļas ar pusdienu bufetes piedāvājumu, tādēļ pusdienās uz jauno restorānu devās arī Travelnews.lv redakcija.

Mājīgi un pilsētnieciski reizē – tā varētu raksturot šo vietu. Niklāva telpas ir mājīgas, uz galda smaržo maija vēstneses maijpuķītes, bet aiz logiem rit pilsētas dzīve, pa bruģi skan velosipēdu zvaniņi un gājēju soļi…

Pusdienu bufete restorāna ir pārvērsta īstā pavasarī. Zaļumi salātos, zaļumi mērcēs, zaļumi rotājumos un zaļumi podiņos. Apmeklētāji var mieloties ar visu uz galda izvietoto. Kā informē restorāna šefpavāre Ilze Melne, pusdienu ēdieni ir viegli, svaigi un veselīgi. Atliek vien izvēlēties, ko kārtot uz šķīvja – kādu no siltajiem ēdieniem, salātus vai smaržīgās brusketas ar sēnēm vai avokado. Pieejama arī zupa un divu veidu deserti.


Travelnews.lv redakcijas viesošanās reizē pusdienās varēja baudīt pavasara biešu lapu zupu ar grūbām un bekonu, lēni ceptu cūkas pavēderi ar brūkleņu un buljona mērci, ceptu asara fileju ar Buree Blanc mērci, krāsnī ceptus kartupeļus un sautētus jaunos kabačus ar tomātu mērci. No salātu piedāvājuma varēja izvēlēties grūbu garšaugu salātus, brūno lēcu salātus ar tomātiem un garšaugiem, puķkāpostu, olīvu un zaļo lapu salātus, Cēzara salātus, kā arī svaigu gurķu un burkānu salātus austrumu gaumē. Savukārt desertā nogaršojām jogurta, ogu musu un mutē kūstošo mafinu ar meža ogām. Jāatzīst, ka ēdieni garšo tieši tā, kā tos ir raksturojusi šefpavāre – viegli, svaigi un veselīgi, turklāt arī sātīgi.


Pusdienu bufete ir pieejama darba dienās no pulksten 12.30 līdz 15.00, un tā vienai personai izmaksās 7,90 eiro. Lai gan pusdienu bufetes cenā neietilpst dzērieni, tie tiek piedāvāti par īpašām cenām. Piemēram, ūdeni var iegādāties par 1 eiro, sulu – 1.50 eiro, svaigi spiestu apelsīnu sulu - 3.50 eiro, bet kafiju - 2 eiro.

Lai gan jaunais restorāns vēl tiek pilnveidots, jau tagad restorānā var gan pusdienot, gan vakariņot. Turpat arī viesnīcas viesiem tiek servētas brokastis. Vakara ēdienkarte, kurā rodami gan latviešu, gan starptautiskie ēdieni, restorānā pieejama no pulksten 16.00 līdz 22.00.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelradiundraugi.lv




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2025 - 13.06.2025 Iedvesmojies laivošanas maršrutiem Bauskas TIC
Popularitāti gūst laivošana pa Bauskas novada upēm kā Mēmele, Mūsa un Lielupe, arī atsevišķi Iecavas, Īslīces un Misas upes posmi | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Salmeja ezera skatu tornī Preiļu novada TIC
Salmeja ezera skatu tornis pavasarī vilina apmeklētājus ar elpu aizraujošu ainavu un dabas plaukstošo skaistumu. | Skatīt vairāk
Apceļo Leišmalīti! Bauskas TIC
Dodoties brīvdienu maršrutā, iespējams iepazīt dabu, kultūru, vēsturi un cilvēkus pierobežā! | Skatīt vairāk
Ieelpo pavasari Pastaru vējdzirnavās Preiļu novada TIC
Pastaru vējdzirnavas ir vienīgās Latvijā rekonstruētās holandiešu tipa dzirnavas ar grozāmo vējtveres mehānismu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Radisson Blu Rīdzene Hotel
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.60034895sec.