Autors: Daiga Bazule
Avots: BalticTravelnews.com
Sākoties vasaras sezonai, E.Birznieka-Upīša ielas restorāns Džems pāriet vasaras režīmā. Restorāna vadītājs Jānis Žīgurs informē, ka vasaras sezonā brunch jeb vēlās brokastis netiks piedāvātās, savukārt piektdienu vakaros viesi varēs izklaidēties koncertos.
"Uz mierpilnās terases pašā Rīgas centrā varēsiet izbaudīt savus brokastu, pusdienu vai vakariņu pārtraukumus un pačalot draugu lokā. Ja plānojiet kādu privātu pasākumu, labprāt uzklāsim galdus un apkalposim Džema telpās vai jebkurā citā vietā," stāsta Jānis Žīgurs.
Reklāma

2013. gadā septembrī Džemā tika aizsākta tradīcija - rīkot "Bērnu pavārskolas". Šajā vasarā nodarbības būs vēl atraktīvākas un iespēju robežās - dosies brīvā dabā. "Turpināsim apgūt galda klāšanu un kultūru, gatavosim uzkodas ne vien sev, bet ar jaunām prasmēm iepriecināsim arī draugus, radus un kaimiņus."
Un tas vēl nav viss! Restorāna Džems kolektīvs radījis jaunu pakalpojumu - "DŽEMBOX". Tas nozīmē, ka brokastu laikā, piesakot izvēlēto maltīti 30 minūtes pirms ierašanās, restorānā to saņemsi jau pagatavotu un iepakotu. Savukārt, piesakot pusdienas līdz pulksten 11.00, tās restorāna darbinieki piegādās jebkurā vietā, kas ir 5 kilometru rādiusā no restorāna.
Informācijai. Vasaras sezonā Džema darba laiks no piektdienas līdz ceturtdienai - 9.00 - 18.00, piektdienās - 9.00 - 21.00, bet brīvdienās restorāns būs slēgts.
Vairāk informācijas interneta vietnē www.dzems.lv
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.