Noslēgusies ideju konkursa «20 000 EUR Turības studentam» pirmā kārta

Š. g. maijā norisinājās Biznesa augstskolas Turība ideju konkursa "20 000 EUR Turības studentam" pirmā kārta, kuras laikā augstskolas studenti iesniedza savas idejas, lai cīnītos par iespēju savā īpašumā iegūt EUR 20 000. Konkursa nākamajā kārtā – publiskajā balsojumā – sacentīsies 28 Turības studenti, kuri veiksmīgi izturējuši ideju konkursa dalības nosacījumus un kuriem tagad būs jāsacenšas par plašākas sabiedrības atbalstu.

Komentē Biznesa augstskolas Turība Attīstības padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis: "Esam patiesi lepni par katru drosmīgo studentu, kurš ir gatavs sacensties par iespēju savā īpašumā iegūt līdz šim Latvijā lielāko naudas balvu kādas savas idejas īstenošanai! Iedrošinājums un atbalsts uzņēmīgākajiem un drosmīgākajiem arvien vairāk jauniešos vairos ticību saviem spēkiem īstenot savas ieceres dzīvē!"

Publiskais balsojums, kurā augstskolas studentu veikumu tālāk vērtēs jau plašāks sabiedrības loks, norisināsies laikā no 16. jūnija līdz 22. jūnijam interneta lapā www.diena.lv. Ikviens interesents varēs iepazīties ar konkursā iesniegtajām idejām un balsot par sev tīkamāko. Balsojumā tiks noteiktas 15 labākās idejas, kas tālāk tiks virzītas uz konkursa noslēdzošo kārtu.

Jau iepriekš ziņots, ka Biznesa augstskola Turība 2013./2014. studiju gadā rīko ideju konkursu "20 000 EUR Turības studentam". Konkursā tika aicināts piedalīties ikviens 2013./2014. studiju gada students, kurš vēlas savā īpašumā iegūt 20 000 EUR sava sapņa piepildīšanai, secīgi apguvis noteiktu studiju programmu un izpildījis līguma par izglītības iegūšanu nosacījumus.

Studenti tika aicināti iesniegt dažāda veida idejas un izaicinājumus – ģimenes kafejnīcas atvēršanu vai pasaulē slavenas viesnīcu ķēdes viesnīcas vadīšanu, labdarības akcijas organizēšanu vai pasaules apceļošanu –, ko veiksmes gadījumā ar iegūto starta kapitālu būs iespējams realizēt.

Naudas balvu konkursā saņems viens augstskolas 2013./2014. studiju gada studiju gada students, kura idejas prezentācija tiks atzīta kā labākā. Konkursa fināls notiks 2014. gada 2.jūlijā Biznesa augstskolā Turība.

Lai studenti iedvesmotos no sabiedrībā zināmiem profesionāļiem, gūtu jaunas zināšanas un prasmes un labāk sagatavotos dalībai konkursā "20 000 EUR Turības studentam", līdz pat 2014. gada maijam tika rīkotas nozaru pārstāvju un spilgtu personību vieslekcijas. Vieslekciju laikā augstskolas studenti guva lietderīgus padomus par tēmām, kā radošu ideju ģenerēšana, video veidošanas pamatprincipi, prezentācijas sagatavošana, oratora māksla un pārdošanas prasmes.

Kā skaidro Turības akcionārs un Attīstības padomes priekšsēdētājs, augstskola joprojām saglabā nostāju, ka Latvijas sabiedrībā nepieciešami ambiciozi cilvēki un jāveido vide, kur ikviens var gūt atbalstu savām idejām. "Izmantojot mūsu resursus, sniedzam iespēju augstskolas studentiem piedalīties konkursā ar garantēto naudas balvu 20 000 eiro savas idejas īstenošanai. Ar šo soli mēs vēlamies provocēt jauniešus būt drosmīgākiem un parādīt, ka ikvienam ir reāla iespēja savus sapņus īstenot!" tā A. Rostovskis.

Plašāka informācija par ideju konkursu atrodama www.turiba.lv sadaļā 20 000 EUR Turības studentam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.5062151sec.