Palielinās prēmiju apjomi Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonā

Jau kādu laiku iepriekš, tika panākta ikgadējā vienošanos ar, Ventspils tranzīta uzņēmumu SIA VK Tranzīts, ja sacensību uzvarētājs labos trases rekordu, tad papildus parastajām prēmijām uzvarētājs saņems 700 EUR (neto) no  minētā uzņēmuma, tas attiecās gan uz sievietēm, gan uz vīriešiem. Pirmā gada rekordi pieder Marekam Florešekam 1.10.31 vīriešu grupā, un Jeļenai Prokopčukai 1.14.34 sieviešu grupā, bet ātrākais skrējiens notika tieši pagājušā gadā, kad Kenijas skrējējs Charles Washira Maina distanci veica 1.06.23, un Jeļena Prokopčuka laboja savu rekordu, kurš pašlaik ir 1.14.05. Jeļena Prokopčuka jau ir apstriprinājusi savu dalību 15.jūnija sacensībās.

Šogad Ventspils biodegvielas ražotājs SIA Bio-Venta sacensību uzvarētājam ir gatava izmaksāt vēl 1000 EUR (bruto), ja uzvarētājs labos Latvijas rekordu, tas  attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem, bet tikai uz Latvijas pārstāvjiem.

Bet tas arī nav viss – nupat Ventspils Pilsētas dome pieņēma lēmumu Latvijas ātrākajam skrējējam un skrējējai vēl piešķirt 500 EUR prēmiju katram.

Atgādinām, ka 15.jūnija notiekošais Piedzīvojumu Parka pusmaratons vienlaicīgi būs arī  Latvijas čempionāts pusmaratonā, un  šīs prēmijas veicinās labāko Latvijas skrējēju piedalīšanos sacensībās.

Katrs finišētājs tiks apbalvots ar piemiņas medaļu, kura izstrādāta par godu 5.skrējienam. Šīs medaļas saņems gan 21,097 km, gan 10,55 km distanču finišētāji!

Savā būtībā Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons ir orientēts uz visplašāko publiku, kur sev piemērotu distanci atradīs ikviens, kuram tuvas sportiskās aktivitātes - gan profesionāli sportisti, gan hobija līmeņa skrējēji, gan ģimenes ar bērniem, kas meklē aktīvās atpūtas iespējas brīvdienās. Šīs ir vienīgās sacensības, kurās vari ņemt dalību kopā ar pasaules līmeņa zvaigznēm.

Detalizētāka informācija www.pusmaratons.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54943991sec.