Mūziķi aicina uz koncertu, lai atjaunotu plūdos cietušo Pop/Rok skolu Liepājā

Sestdien, 21. jūnijā pulksten 19:00 Liepājā, koncertestrādē "Pūt, vējiņi" notiks labdarības koncerts, kura mērķis ir iegūt līdzekļus plūdos cietušās Liepājas Pop/Rok skolas darbības atjaunošanai. Koncertā piedalīsies mūziķi Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins, Toms Bokums, Kristīne Šomase, kā arī  grupas "Diena bez pārtraukuma" un  "Willowfarm".

Lai atjaunotu skolas darbību, nepieciešams iegādāt jaunus mūzikas instrumentus, kā arī aprīkot telpas ar skolas darbībai nepieciešamo inventāru.

Jau ziņots, ka jūnija sākumā pēc pamatīgām lietusgāzēm applūda Liepājas Pop/Rok skolas telpas Republikas ielā 10. Lietus un kanalizācijas ūdens sabojāja lielu daļu skolas mūzikas instrumentus un telpas mācību inventāru, kā rezultātā skolas darbība tika pārtraukta.

Skola Liepājā darbojas apmēram gadu un tajā dažādu mūzikas instrumentu spēli apgūst ap 40 dažāda vecuma audzēkņu. Jaunākajam no tiem ir 6 gadi, savukārt vecākajam 48. Skolas audzēkņi aktīvi piedalās Liepājas kultūras notikumos.

Labdarības koncertu rīko Liepājas Pop/Rok skolas vadītājs Gints Purgailis, taču tā iniciators ir mūziķis, bijušais liepājnieks Fēlikss Ķiģelis.

"Esmu ļoti pateicīgs visiem, kuri jau ir palīdzējuši, ziedojuši mūzikas instrumentus. Paldies mūziķim Fēliksam Ķiģelim, kurš piezvanīja un ierosināja rīkot labdarības koncertu. Šāds atbalsts ir nenovērtējams un es ticu, ka mēs šādā veidā ne tikai varēsim atjauno Liepājas Pop/Rok skolas darbību, bet palīdzēt arī citiem jaunajiem mūziķiem, kuriem nepieciešami mūzikas treniņu instrumenti", par gaidāmo labdarības pasākumu un līdzcilvēku atsaucību priecājas Gints Purgailis.

Koncerta rīkotāji aicina mūziķus un mūzikas grupas papildināt jau esošo mūziķu sarakstu un pieteikties dalībai labdarības koncertā, rakstot [email protected] vai zvanot Gintam Purgailim pa tālruni 22111510.

Biļetes uz labdarības koncertu iegādājamas www.bilesuparadize.lv un visās "Biļešu Paradīze" kasēs.

Visi ienākumi no biļetēm tiks virzīti Liepājas Pop/Rok skolas darbības atjaunošanai.

Labdarības pasākums notiek ar Liepājas kultūras pārvaldes atbalstu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67923903sec.