Šī gada jūlijā Jūrmala kļūs par Baltijas modes centru

Sākot no 5. jūlija, Latvijas kūrortpilsēta Jūrmala veselu mēnesi pārtaps Baltijas modes centrā. Turpinot tradīciju, LatExpo arī šajā gadā priecēs Jūrmalas iedzīvotājus un viesus ar projektu Jurmala Resort Collection, ko šosezon veido trīs modes skates, kurās demonstrēs ne tikai vietējo zīmolu, bet arī pārējo Baltijas valstu zīmolu apģērbus un aksesuārus. Organizatori sola plašu izvēli, kā arī jaunu līniju prezentācijas un pat debijas kolekciju skates.

Šogad tradicionālā projekta Jurmala Resort Collection ietvaros, ko organizē izstāžu sabiedrība LatExpo, līdztekus dažādiem pop-up butikiem un veikaliem, kas darbosies projekta norises laikā, viesnīcā Jurmala Spa Hotel and Conference Centre, Jomas ielā 47/49, norisināsies divas modes skates – 5. un 19. jūlijā. Vēl viena skate, 21. jūlijā, plānota viesnīcā Baltic Beach Hotel. To mērķis ir parādīt jebkurai gaumei piemērotu ne tikai Rīgā, bet arī Jūrmalā pieejamu modes zīmolu daudzveidību.

5. jūlijā, 17:30, Jomas ielas svētku laikā, uz viesnīcas Jurmala Spa Hotel and Conference Centre terases ar Jūrmalas pilsētas domes atbalstu norisināsies projekta Jurmala Resort Collection svinīgā atklāšana. Programmā paredzētas zīmolu Lazy Francis, Leny Tommy Factory, La Vita, Emilya Dress Design un Mimimi bērnu apģērbu skates, Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) studentu Laimas Ūdres un Lienes Bukovskas radīto apģērbu skate, kā arī svinīgā zīmolu Eletto, Introstyle, La Vita un citu vietējo un ārvalstu zīmolu butiku atklāšana.

19. jūlijā, 17:00, uz viesnīcas Jurmala Spa Hotel and Conference Centre terases norisināsies modes šovs BALTIC FASHION SHOW, kurā piedalīsies vairāki dizaineri no Latvijas un Lietuvas - Eletto, Introstyle, Elmira Kakimova, LaVita, Lilija Larionova, PM Looks, Anita Leina, Atelier Kristīne. Minētajiem lietuviešu dizaineriem šī būs pirmā modes skate Latvijā.

Jurmala Resort Collection modes skates noslēgsies ar elegantu pasākumu, kas noritēs viesnīcā Baltic Beach Hotel, 21. jūlijā, 19:30; šeit vasaras kolekcijas piedāvās vairāki zīmoli no Baltijas valstīm, tostarp zīmols no Latvijas Anna Led, viesi no Igaunijas Ave Tamme; būs arī lietuviešu dizaineres Lilijas Larionovas piedāvātā pret-a-porter kolekcija.

Par pasākuma vizuālo noformējumu rūpējas interjera salons SHISHI Home of Beauty, bet aromātu zīmols no Itālijas Dr. Vranjes krāšņo vidi ar papildus oriģināliem elementiem – īpašiem un neatkārtojamiem aromātiem katrā šovrūmā. Grimu veido salons POETICA, kosmētiku nodrošina zīmols Make Up Forever, par matu sakārtojumiem gādā Salons Maija un L’Oreal Professionnel.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68235207sec.