Dīvainības lidostā: nosauc ērmīgākās lietas, ko pasažieri centušies ienest lidmašīnā

Hamburgerā paslēpts bruņurupucis, varžu kurkuļi un bīstamas rotaļlietas – tie ir vien daži no neparastākajiem objektiem, ko pasažieri par katru cenu mēģinājuši ienest lidmašīnā.

Dīvaināko mantu saraksta, kuru nesen apkopojusi tūrisma piedāvājumu meklēšanas vietne Jetcost.com, pirmajā vietā ierindots atradums, kas pērn pamatīgi pārsteidza kādas Ķīnas lidostas darbiniekus. Brīdī, kad tika caurskatīta kāda kunga soma, drošībnieki skeneru ekrānos pamanīja "dīvainus izvirzījumus", tādēļ viņiem šķita, ka tajā varētu būt bruņurupucis. Pats ceļotājs šādus apgalvojumus gan noliedza: "Tur nav nekāda bruņurupuča, tikai hamburgers. Ticiet man, tur nav nekā tāda." Tiesa gan, jau acumirkli vēlāk drošībnieki rokās turēja starp burgera maizītēm iespiestu dzīvu rāpuli.

Otrajā vietā – kāda amerikāņa mēģinājums lidmašīnā ienest ieročus un munīciju, kas rūpīgi paslēpta dēla mīkstajās rotaļlietās. Šo atklājumu drošības darbinieki veica 2012. gadā Rodailendas Teodora F. Grīna lidostā, ASV. Tomēr, neskatoties uz bīstamo bagāžas saturu, pēc pārrunām vīrietim un viņa četrus gadus vecajam dēlam tika atļauts iekāpt lidmašīnā.

Savukārt Jetcost.com topa trešajā vietā – Guandžou lidostā Ķīnā aizturēta dienvidkorejiete, kura mēģināja iziet drošības kontroli, mutē turot neskaitāmus kurkuļus. Kā izrādās, sieviete vēlējās iekāpt lidmašīnā ar kāda šķidruma pudeli, ko neatļāva drošības darbinieki, tādēļ viņa pudeles saturu iedzēra, taču nenorija. Pēc drošībnieku norādījuma izpļaut mutē esošo viņus šokēja ņipri varžu mazuļi, kurus sievietei transportēt bija uzticējis kāds draugs.

Topa ceturtajā vietā ierindots kāda vīrieša mēģinājums lidmašīnā ienest somu ar čūskām, kā arī apakšbiksēs noslēptus citus rāpuļus. Par šādu incidentu 2011. gadā ziņoja kādas ASV lidostas darbinieki, un pēc neparastā atklājuma visas radības tika konfiscētas.

Dīvainību piecinieku noslēdz, domājams, visšokējošākais atgadījums – divas kundzes Liverpūles Džona Lenona lidostā centās nokļūt uz lidmašīnas klāja, invalīdu ratiņos stumjot radinieka līķi. Lai gan abas Vācijas pilsones lidostas darbiniekiem nerimstoši skaidroja, ka vīrietis esot tikai iemidzis, drīz vien viņas aizturēja likumsargi. Mirušais bija 91 gadu vecs vīrietis, kuru kundzes nenosauktu iemeslu dēļ vēlējās nogādāt Berlīnē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 08.05.2024 airBaltic pop-up lidojumi uz Liepāju Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju 2024. gada jūlijā un augustā. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16968584sec.