Nedēļas nogalē Daugavpilī notiks «Pro Drift» sacensības

Pēc vairākkārtēji veiksmīgi aizvadītām drifta sacensībām Latgales reģionā, arī šogad sacensību organizētāji tās rīkos Daugavpilī.

Šīs nedēļas beigās, precīzāk, 12. jūlijā, Daugavpils kartodromā ''Blāzma'', Linginišķi, prasmīgākie Latvijas drifteri cīnīsies par vietām trīs ieskaites klasēs:

  • Latvijas Drifta kausa 4. posms ar Street un ProAm klasēm
  • Latvijas Drifta čempionāta 3. posms ar PRO klases ieskaiti- uz starta atradīsies E. Ērglis, R. Graudiņš, I. Jēkabsons, K. Sapals un pašlaik viens no ātrākajiem Latvijas braucējiem- Elvijs Ķezis, kurš iepriekšējā nedēļā Lietuvā, Kačerginas trasē uzrādīja iemetiena ātrumu 100 kilometri stundā. Sacensībās piedalīsies Jap factory Nissan brigāde, kā arī lietuviešu un igauņu braucēji.

Pagaidām pasākumam pieteikušies 39 no 45 iespējamo dalībnieku skaita. Pasākuma organizētāji sola ātrākās drifta automašīnas, daudz dūmus, agresīvas cīņas un, protams, drifta atmosfēru.

Organizatori aicina sacensībām pieteikties arī jaunos censoņus no Latgales novada, kuriem sacensības notiek īpaši tuvu mājām. Organizatori uzsver, ka Street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs.

Drifta sacensību dienā, 12. jūlijā, ieeja skatītājiem no pulksten 12.00, pasākuma sākums - pulksten 14.00. Sacensības paredzētas līdz 20:00.

Savukārt 11. jūlijā notiks parādes brauciens pa Daugavpils pilsētas ielām. Parādes sākums paredzēts pulksten 20.00 no kartodromā ''Blāzma'', no pulksten 20.30 līdz pulksten 21.00 sporta automašīnas varēs aplūkot Vienības laukumā (no Vienības ielas puses).

Biļešu cena iepriekšpārdošanā var iegādāties par 5.00 EUR, uz vietas biļetes cena - 7.00 EUR. Bērniem no 10 līdz 16 gadu vecumam un pensionāriem - ieeja maksa ir 2.50 EUR. Biļetes nopērkamas visās biļešu servisa kasēs un Statoil DUS.

Vairāk informācijai par pasākumu: www.driftlatvia.com.

Travelnews.lv sadarbībā ar Pro Drift LV piedāvā konkursu, kurā var laimēt 2 ielūgumus uz Latvijas PRO drifta čempionātu Daugavpilī. Konkursa nosacījumi atrodami Travelnews.lv sociālajos tīklos:

Facebook: www.facebook.com/Travelnews.lv

Twitter: www.twitter.com/Travelnews_lv

Draugiem.lv: www.draugiem.lv/travelnews.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89052796sec.